Soma mamagésa a PM-mel tüntet

2016. október 02. 13:25

Spitzer Gyöngyi, avagy Soma szerint a gyűlölet úgy hull ránk vissza, mint a pernye.

2016. október 02. 13:25

Soma mamagésa mindenkit a PM tüntetésére hír egy erőszakmentes, barátságos, befogadó Magyarországért délután négytől a Kossuth térre:

A bérek borzalmasan alacsonyak, az oktatás és az egészségügy romokban, a korrupció soha nem látott szinten fojtogatja az országot. Hiába az uszító kampány, nem vagyunk vakok, látjuk az ország valódi problémáit. Október 2-án, vasárnap ne vegyünk részt az aljas, hazug népszavazásán, menjünk viszont tüntetni egy szolidárisabb, erőszak és gyűlöletmentes Magyarországért!

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2016. október 04. 01:50
Látod Mamszli Gésa, te milyen szépen megoldanád a dolgokat! "kicsit beengedünk, amennyi nekünk is jó, családokat megsegítünk, nem szögesdrótot építünk stb."....hát ez a mese része a dolognak kicsim. A valóság meg az, hogy leginkább nem a kedves menekült családok jönnek, hanem egyre agresszívabb fiatal férfiak mindenhonnan, például Pakisztánból,Afganisztánból, ahol nincs háború, és nem éppen a szakmunkásképző intézet bejáratánál toporognak, hogy végre valami szakmát adjanak a kezükbe! Uramisten, hogy ne sértsem meg nagyon ezt a nőt? Inkább nem mondok rá semmit.....Bár Merkel is valami, ilyen álomvilágból szemlélte a dolgokat, amikor azt nyilatkozta, hogy fel kell olvasni a migránsoknak a bibliából,:DDD....hát egy szinten vannak.
balbako_
2016. október 03. 18:20
Ezt a lottyadt kurvát kukázta ki az LMP? Schiffer idején ez nem lehetett volna, Berni meg gyújti az ilyen alakokat.
Paskai
2016. október 03. 11:45
Phuj!
simonszól
2016. október 02. 19:44
Hülye Nánási pronyó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!