Ágh: Azt se tudom, mi az az oliharga!

2015. október 13. 11:49

Ágh János 400 hektárt nyert a somogyi Bábonymegyeren. A környékbeli gazdák elégedetlenek. Az Index riportja.

2015. október 13. 11:49

Parlagon hever sok olyan föld, amelyet Ágh János nyert meg a somogyi Bábonymegyeren. Ágh szerint viszont tévednek az őt kritizálók, akik nem nyertek el a pályázaton állami földet. Az Index riportja.

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyok?
2015. október 14. 08:20
Majd el felejtettem Mért jut nekem ezekről DÖBRÖGI az eszembe?
Magyarvagyok?
2015. október 14. 08:19
Ez a z új világ. Mindenki fogja be a pofáját. Csak a mi hűbéresünk tollasodjon nem baj ha buta, jut legalább egy kicsi megérdemelt zs a hivatalnokoknak is.
Tintamin
2015. október 13. 20:42
Amúgy tényleg azért adják el Lázárék az állam földjeit a fideszes haveroknak, mert különben ellopnák???????????????????????? Ilyen durva érvrendszer mellett is léteznek fideszesek? Amikor a főfideszes fasz beismeri, hogy lopnak?? Mi kell még az agyhalottaknak, hogy Viktor letolt gatyával hugyozza őket szájba?
Tintamin
2015. október 13. 20:39
Eszembe jut erről az emberről Móricz minden nyomasztó regénye. Amikor megalázó módon pénzt lök a neki teljesen kiszolgáltatott szegény fickónak, az ember gyomra összeugrik. Hogy tényleg ilyen a feudalizmus, földesúrral, jobbágysággal. Atyaég, mennyire visszafelé haladunk az időben, és ezek a gyökér politikusok mennyire nem látják (akarják látni) a sofőrjük mögül a belvárosban... Nem a csávót hibáztatom - aki egyébként egy tenyérbemászó barom, egy helyi kiskirály, a szemétdomb hatalmasa - hanem a rendszert, amelyik ezeket kitermeli, és a kisembereket kisemmizi. Undorító hűbéruralmi rendszert teremtett Orbán. Növekszik és újratermelődik a szegénység vidéken, a városi fideszes ficsúrok meg Szíjjártó papagájséróját csodálják ahelyett, hogy tenni mernének. A lopás ellen. Amit ők gerjesztenek. Kezdi Orbán ocsmányságban utolérni Rákosit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!