A Kétfarkú Kutya Párt és Vágó Gábor a Mutyimentes Övezetben

2015. július 21. 08:42

Vágó Gábor azzal szembesítette az MKKP-s Kovács Gergőt, hogy egy láncolatos áfacsalás végén a nagynénjének a cégét találták, amely törpemajmokkal kereskedik.

2015. július 21. 08:42

Victora Zsolt és Kovács Gergő, a Kétfarkú Kutya Párt politikusai azt mondták, hogy a törpemajom nem áfaköteles és egyébként is ingyen adták őket. Azt már nem tudták megmagyarázni, hogy miért csökkent minden egyes tranzakciónál 25 százalékkal a törpemajmok száma, ezért inkább leleplezték, hogy Vágó Gábor meg LMP-s volt.

A Bánkitó Fesztiválon a Transparency International, az Átlátszó és a Telenor szervezésében működött a Mutyimentes Övezet, ahol kamukérdéseket lehetett feltenni kamu- és valódi politikusoknak. 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2015. július 21. 23:49
Telenor? Ilyenekre megy el az áremelés? Szerintem keresek másik mobilszolgáltatót, nem mintha olyan jó lenne a kínálat...
nanahan
2015. július 21. 18:32
ROTFLMAO
gepida
2015. július 21. 16:37
A KKP sokkal többre hivatott, mintsem Vágó Gáborral kvaterkázzon. Csalódást okoztak.
ProfWilliam
2015. július 21. 15:24
Az a baj, hogy amikor elkezdték a gyűjtést, akkor talán még viccesnek is lehetett volna nevezni az ellen plakátokat, de mire kikerültek addigra a menekültprobléma -mint országosan mint EU szinten- már bőven túllépte a viccelődés határait...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!