Csender Levente egy liter tokaji után ütött

2014. augusztus 16. 14:44

Tokajban mit csinálna az ember? - kérdezte az ATV Híradójában a Kukorelly Endrét leütő Csender Levente, majd rögtön meg is válaszolta saját kérdését: boroztunk. Számításai szerint nem volt józan, mikor ütött, nagyjából egy liter tokaji volt már benne.

2014. augusztus 16. 14:44

A Tokaj főterén található Rákóczi Pince teraszán ütötte le Kukorelly Endrét Csender Levente, miután az író átszólt neki egy szomszédos asztaltól, hogy nagyon hamisan énekel. „Voltunk előtte két pincében, összességében ahogy így összeszámoltam, körülbelül egy liter tokajit ittam meg. Hát Tokajban mit csináljon az ember, boroztunk” — fogalmazott az ATV Híradójának az irodalmár, aki közben bocsánatot is kért Kukorelly Endrétől.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2014. augusztus 18. 12:26
Ha a langyi jobbikos karatézni akar, vállalja a következményeket!
kuwiq
2014. augusztus 17. 15:44
szerintem a leventét emiatt többen fogják olvasni nem volt ez rossz reklámnak
berzsian56
2014. augusztus 17. 08:00
Egy kocsmában összeverekedik két ember. Ez mitől hír? Én megértem,hogy így ingyen lehet nyílvánossághoz jutni,Kukori sosem jutott volna ennyi figyelemhez , de arra nem igen lehet büszke , ha az életművéből egy sort sem olvasott emberek úgy emlegetik:ja a fickó, akit Tokajban pofánvágtak. Ez ma egy irodalmi teljesítmény elismerése. Nem is ér többet.
kjkj945
2014. augusztus 17. 07:43
Egy liter szamorodni, attól Csender hamisan énekelve tud szomorodni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!