Kombájnnal hajtottak át Váradi búzáján

2014. július 09. 15:18

Váradi András földjének egy részét az után tarolták le, hogy bejelentette: indul a polgármesterségért Felcsúton. A szomszéd Flier János szerint csak így tudtak bejutni az ő földjére.

2014. július 09. 15:18

Váradi András földjén az után hajtottak keresztül egy kombájnnal, hogy bejelentette: indul a polgármesterségért Felcsúton ősszel. A szomszédos föld tulajdonosa, Flier János azt mondta, ennek semmi köze a politikához, egyszerűen csak így tudtak bejutni a földjére.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Civilkontroll
2014. július 09. 23:29
drkovax "a) ismert, hogy ki tette (tehát nem merénylet)" Orbán és bandája Akik Kishantost is kitárcsázták Akik nüvő terményt = ÉLET , kiszántanak, azok gyilkosok és eletfogytiglani fegyházat érdemelnek Valamint sujtsa őket a dolgozó magyar nép és parasztság megvetése és a jó Isten
Eltünt
2014. július 09. 21:11
Itt a rendelet : "A Ptk. maga is létrehoz szolgalmi jogot, amikor arról rendelkezik, hogy ha valamely föld nincs összekötve megfelelő közúttal, a szomszédok kötelesek tűrni, hogy a jogosult átjárjon a földjeiken." Sok óbégató rosszindulatú megjegyzések helyett a rendeletet olvasni.
Eltünt
2014. július 09. 21:00
Így áll a dolog " szomszéd Flier János szerint csak így tudtak bejutni az ő földjére. " levegőben nem járhat.Lehet embereket hergelni ,de törvényt nem árt tudni.Esetleg Váradi András csinál politikát az ügyből,problémájával a bíróságot keresse fel. Váradi András köteles szorgalmi utat adni,még a bíróság is megítéli a ki be járót ,erről törvény rendelkezik...Váradi András felszántotta a szorgalmi bejárót ,bevetette.
Kárpáti Zoltán
2014. július 09. 20:11
"ennek semmi köze a politikához, egyszerűen csak így tudtak bejutni a földjére" Dehogynem. Nagyszerű kampánytéma. Majd a Kedves Vezető biztos honorálja. Ha volt benne politika, akkor majd valami zsíros állami juttatással. Ha meg nem volt, akkor fejvesztéssel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!