Bajnai a Bilderberg-konferenciáról

2014. június 03. 19:26

Lényegében nem került szóba Magyarország a dániai Bilderberg-konferencián, amin Magyarországról csak Bajnai Gordon vett részt. Bajnai szerint a konferencia azért titkos, hogy a résztvevők szabadon beszélhessenek.

2014. június 03. 19:26

Bajnai Gordon a Hír24-nek számolt be elsőként arról, hogy milyen tapasztalatai voltak a dániai Bilderberg-konferencián. A volt miniszterelnök szerint Magyarország nem került szóba a konferencián, a résztvevők a világot meghatározó jelentős folyamatokról beszélgettek. A legfontosabb témák Ukrajna, Oroszország, és Kína helyzete volt, valamint az internetes adatok tárolása.

Bajnai azt nem tudja, miért pont őt hívták meg a konferenciára. Bajnai elmondta: évek óta jár hasonló konferenciákra, ezt valamiért jobban felkapta a sajtó. A volt miniszterelnök azt is kihangsúlyozta: egy ilyen konferencián nem lehet érdekeket képviselni, mert nem döntenek semmiről. A konferencia azért zártkörű, mert a résztvevők legtöbbjének a szava számít valahol, ezért ha nyilvános lenne a konferencia, nem tudnának szabadon beszélni, mindig a szavaikat mérlegelnék.

Az Együtt-PM vezetője azt is elmondta: ha a jövőben meghívják, mindenképpen elmenne a konferenciára, mert nagyon érdekes volt. Bajnai azt is hozzátette: korábban a konferencián részt vett már Martonyi János, Surányi György és Járai Zsigmond is, így időről időre magyarok is bejuthatnak, meghívást kaphatnak az eseményre.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2014. június 04. 14:16
Ja, nem volt. Persze... http://mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/bilderberg-negyedora-hazankrol-1230285
formaegy
2014. június 04. 11:03
"a konferencia azért titkos, hogy a résztvevők szabadon beszélhessenek" Akkor kijelenthetjük, hogy a Bilderberg-konferencia kimondottan a gerinctelen, sunyi, alattomos, kétszínű, hazug parazita csőcselék találkozója!!!
qccqccqcc
2014. június 04. 10:17
Wáááááááááááááá, biztos a nádi poszáták menstruációs időszakáról értekeztetek, esetleg a libatollak indián fejdísszé fűzéséről. Persze Magyarország miért is került volna szóba, áááá, Gordi, ez senkinek nem jutott eszébe.
ceres
2014. június 04. 09:30
Bajnait -részben-az apja tevékenysége miatt hívhatták meg:az apja kolosszális hazaáruló.Az adott terepet szokta "megtisztítani" a helyi konkurenciától, mesterségesen előidézett csőddel-így készítette elő a megbízói piaci terjeszkedését..Persze csak egy báb a rohadék.Amúgy :a Bilderbergesek biztos olvasták bizonyos "bölcsek", úgynevezett Jegyzőkönyveit..Ezért a taktikájuk egészen gátlástalan lehet..USA-érdeket képviselnek, Európa ellen.Amit a "föderalizmusról" fecsegnek , az csak csapda a balfácánoknak, utópisztikus , lila értelmiségieknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!