Szél: Erődemonstráció folyik Kishantoson

2014. május 09. 10:41

Szél Bernadett szerint Kishantoson agresszív, a földből kisarjadó életet is eltipró erődemonstráció zajlik.

2014. május 09. 10:41

Szél Bernadett szerint az LMP-nek az a fontos, hogy a magyar föld se belföldi, se külföldi spekuláció áldozatává ne váljon.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcolt
2014. május 09. 19:35
Szóval ez az ügy mindent elmond a fideszesek hozzáállásáról: az országot hódítóként kezelik. Le sem szarják sem az erkölcsöt - vetést nem tárcsázunk ki -, sem a jogot - a bíróság szerint az új bérlők nincsenek birtokon belül, azaz nem mehettek volna rá a földekre sem áprilisban, sem most. Ők meghódították ezt az országot, mindenkinek kuss, most bárkin keresztültaposhatnak. Az itteni kis nyalonc szarcsimbókok pedig mindenhez tapsolnak, bármilyen aljas gazemberség legyen. Nem baj, ennek is vége lesz egyszer, ahogy vége lett a kommunizmusnak is és akkor nem lesz már olyan jó véres szájú NER-huszárnak lenni. Kb. annyira lesz jó, mint most gyurcsányistának, valahol a szánalmas és nevetséges határán.
locsaba
2014. május 09. 19:01
bernike, te mi a lófaszt szeleskedsz itten?
qccqccqcc
2014. május 09. 17:51
Feküggy baszd meg az eke elé:-)
Búvár Kund
2014. május 09. 17:42
Én csak annyit kérdezek, hogy Bernike hány sor kukoricát kapált már meg életében? Vagy hány sor burgonyáról szedte le a krumplibogarat, ha ennyire ért a földhöz, meg a biokertészethez?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!