Jávor: Sok mindenben függünk az EU-tól

2014. április 18. 08:05

Jávor Benedek szerint elemi érdeke Magyarországnak, hogy érdemben tudjuk befolyásolni a Brüsszelben hozott döntéseket.

2014. április 18. 08:05

Az Együtt-PM listájának második, Bajnai várható visszalépése miatt valószínűleg első helyezettje, Jávor Benedek szerint többek között azért fontos az EP-választás, mert végre kiderülhet, ki milyen támogatottsággal rendelkezik a baloldalon.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. április 22. 07:19
Majd rád szavazok baszki. Majd oda láncolod magadat a pulpitushoz, vagy bemászol Reding asszony erkélyére, faszkalap. Az is birka aki rád szavaz,te szellemi genetikai nyomorék!:))))
kuwiq
2014. április 19. 09:56
Ez valami hülye vicc akakr lenni? A rendszerváltáskor feladtuk a keleti piacot, hagytuk ellenségesen felvásárolni az iparunkat, a maradékot meg az elvtársak vásárolták fel ellenségesen és szünteték meg - a felszámolási üzletág erre alapulva keresett gigantikus pénzeket Ami iparunk van, az se nagyon a miénk, hanem az idetelepített külföldieké. Vámbevételeinket az EU kapja, a külföldön dolgozük ott is adóznak. Az EU dönt arról, milyen céltámogatásokat ad, még ha nekünk pl más célra is kéne a pénz, arra pont nem fogunk kapni... Azért ez komplexebb rendszer annál, ahogy a politikusok megközelíteni szeretik.
locsaba
2014. április 18. 22:27
"Jávor: Sok mindenben függünk az EU-tól" Pl.: a te megélhetésed? húrgerinc
ciseaux
2014. április 18. 21:10
"Jávor: Sok mindenben függünk az EU-tól" Hú! Komolyan? Hallhatnék 1 (egy)-et? Helyesen ez a mondat így szóln: Sok mindenben függővé tettek minket az EU-tól. Mint kolónia, mint 2. oszt. lokalitás...quasi mindenben függővé tettek (kiárusítottak) minket... ..és Jávor az "Európai Egyesült Államok" c. tervezet ágense, Magyarország és a magyarság ellenségeimek laboráns-kollaboránsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!