Mesterházy: Simon ártatlan

2014. március 11. 19:14

Mesterházy Attila szerint Simon osztrák bankszámláján a volt képviselő magánvagyona található, és bízik abban, hogy a kiderül a teljes igazság. Szerinte a Zuschlag könyv hazugság.

2014. március 11. 19:14

Monori kampányrendezvényén Mesterházy Attilát Simon Gáborról kérdezték. Mesterházy elmondta, hogy ők elhatárolódtak Simon Gábortól, de bízik benne, hogy kiderül majd a teljes igazság. Szerinte Simon igazat mondott akkor, mikor azt mondta, hogy az osztrák bankszámlán lévő pénz a magánvagyona.

Mesterházy a kérdésre válaszolva azt kezdte el firtatni, hogy miként gazdagodhatott meg Felcsút polgármestere Mészáros Lőrinc, vagy miért nyer meg minden közbeszerzést Simicska Lajos. Bízik abban, hogy az ügyészég a későbbiekben hasonlóan keményen fog majd eljárni velük is, mint most Simonnal teszik, és mindegyik esetben kiderítik majd a teljes igazságot.

A Kormányváltás miniszterelnök-jelöltje azt is elmondta az újságíróknak, hogy Zuschlag János könyvét hazugságnak tartja. Szerinte nem véletlen az, hogy a Századvég adta ki ezt a könyvet, ami egyértelműen kampányfogás. Mesterházy még annyit mondott a könyvvel kapcsolatban, hogy van az a pénz, amiért korpásodik a haj, ezért írhatta meg Zuschlag a könyvét.

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. március 12. 17:22
Attila! Nem ez volt a kérdés. Ezt érted? Nem ez volt a kérdés. A kérdés az volt, miért nem nyilatkozol a helyettesed viselt ügyeidről? Ezt érted Attila?
Senye Péter
2014. március 12. 11:50
Csak nem egy áprilisban alakítandó emigráns kormány céljaira lett az a pénz félretéve? Egy-két dugi hely még lehet.
Peter8811
2014. március 12. 11:31
Mesterhanzy: Zuschlag könyvéből egy szó sem igaz. Akkor Zuflág ártatlanul ült. Simon bácsi pedig már bevallotta hogy nem az övé a pénz csak vagyon kezeli. Bokros meg nyugdíjvagyont kezelt el. Baszki Attis, egy óra alatt megdől mindig az állításod.
6qwasyx
2014. március 12. 11:20
http://egyenlito.blog.hu/2010/01/21/egyenlito_tv_2_adas_gyor_2_resz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!