Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Karácsonyi plázakörkép

2013. december 22. 18:18

A karácsony a szeretet ünnepe, amiben az a fontos, hogy adjunk - derült ki a Heti Válasznak felelő fiataloktól. De azért a legfontosabb egy telefon lenne.

2013. december 22. 18:18

A budapesti Westendben a Heti Válasz közel három órán át kérdezett plázázó fiatalokat a karácsonyról illetve az ajándékozási szokásaikról. Van, aki házilag készít memóriajátékot, vagy naptárat a családjának, de sokan vásárolnak ruhákat, vagy egyéb apróságokat a szeretteiknek. A megkérdezettek közül kevesen mondták, hogy az idei karácsony sztártermékeként emlegetett tabletet adnának ajándékba. 

A megkérdezettek szerint a karácsony a szeretet ünnepe, amikor az a fontos, hogy együtt van a család, illetve hogy lehet ajándékot adni másoknak.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2013. december 23. 14:09
Kivánok minden jószándékú fórumozónak békés és optimista Karácsonyt nomeg emberhez méltó, elégedett Ujévet!
nyugalmazott tanár
2013. december 23. 08:40
Áldott, szeretteljes, boldog Karácsonyt! http://www.youtube.com/watch?v=ZY0ZQk2bcyY
vizesnyolcas
2013. december 22. 21:37
Annak idején Jézus kikergette a kufárokat a templomból. A karácsony viszont azt látszik bizonyítani, hogy végül mégis a kufárok nyerték a meccset.
müller
2013. december 22. 20:45
Viszonylag jómódú családban volt szerencsém gyereknek lenni, rengeteg mindent kaptunk a testvéreimmel, ami akkoriban egy gyerek vágyálmai között szerepelt, Commodore 64-től BMX bringáig, de soha nem karácsonyra, ugyanis drága jó szüleim álláspontja az volt, hogy ne a nagy ajándékozásokról szóljon az ünnep.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!