Ismét feljelentették Horváth Andrást

2013. december 03. 07:47

A parlamentben járt az áfacsalásokról beszámoló Horváth András, akit az adóhivatal ismét feljelentett. Orbán Viktor először szólalt meg az ügyben.

2013. december 03. 07:47

Tegnap az LMP-s Vágó Gábor meghívására az Országgyűlésben járt Horváth András, aki három hete beszámolt a feltételezett ezer milliárdos áfacsalásokról. Az LMP politikusai tegnap Orbán Viktort kérdezték arról, támogatja-e a NAV-ügyet vizsgáló bizottság felállítását. A miniszterelnök azt mondta, hogy támogatja, ha az egyedi ügyekben a konkrét vizsgálat lezárult, tehát véget ért a rendőrségi és ügyészségi nyomozás.

A tegnapi nap folyamán a NAV újabb feljelentést tett az Horváth András ellen, ezúttal hivatali visszaélés miatt.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. december 03. 20:44
Ma bement ez a Gyurcsány is a NAV-hoz. Képzeljétek kiengedték.
oskar
2013. december 03. 20:42
Ha ennek a manusnak bizonyítékai vannak akkor szivárogtasson már mint Snowden, ne csak a zöld dossziét mutogassa!!!!!
Wazze
2013. december 03. 17:17
"tehát véget ért a rendőrségi és ügyészségi nyomozás." Addigra már lezajlik a választás is... Aztán "utánam a vízözön"!
tatka46
2013. december 03. 15:05
Az azért érdekes ,hogy milliárdos adó csalások kerültek két nap alatt nyilvánosságra.Bizottságban én sem hiszek, ezért is vagyunk "nagyon" előkelő helyen a korrupció ranglistáján.Gondolom ezerrel takarítják a Fideszben a rájuk terhelő csalások aktáit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!