Vadai is táncolt a nőkkel szembeni erőszak ellen

2013. február 15. 08:44

Ertsey Katalin, Osztolykán Ágnes és Vadai Ágnes is részt vett a világszerte megtartott rendezvényen.

2013. február 15. 08:44

Budapesten is megrendezték a nők elleni erőszakkal szembeni tiltakozást, ahol az volt a cél, hogy kétmilliárd láb egyszerre mozduljon a Földön. „Ez most egy tánc lesz, a fájdalmat így transzformáljuk hatalommá” – mondta a Hír24-nek Juhász Borbála, a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség képviseletében.

Bozsik Yvette koreográfus szerint csak minden ötödik nők ellen elkövetett erőszakos cselekmény kerül bíróság elé. A többi „el van tussolva, tehát nem lehet róla tudni”. „Szerintem erről nagyon fontos beszélni” – fogalmazott Bozsik.

A rendezvényen politikusok is részt vettek politikusok, így például Vadai Ágnest (DK), Osztolykán Ágnest és Ertsey Katalint (LMP) is fel lehetett ismerni a tömegben.

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya őrnagy
2013. február 17. 17:21
Kis hiján ennek a nőnek is bebaszott. http://youtu.be/b2ZJHxVt2ts
staliens
2013. február 16. 19:57
Feministák hadai, éljen madám Vadai !! http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2oe3sB7UR1r7n7d8o1_500.jpg
abcd
2013. február 15. 22:15
Duzur, én egy birkatürelmű, genetikusan női nemet, egészen pontosan a nőiességet imádó ember vagyok. Női mivoltodra való tekintetel jelzős szerkezeteket nem használok. A magyarországi cigány nők helyzete kb olyan rossz, mint a brazil, vagy más déli, ázsiai szegény sorban lévő nőké. A fent táncikoló hölgyek, amennyiben ténylegesen szívükön viselnék a kiszolgáltatott, rendszeresen bántalmazott nők sorsát, a tizenháromévesen anyává tett gyereklányok reménytelen sivár életét, akkor nem lenne kedvük táncikolni. A cikkbelő nők táncikolása nem erről szól, hanem arról, hogy egy jómódú férfi-nő kapcsolatban hogyan győzheti le az egyik a másikat. Na ezért gusztustalan ez a táncikolás.
Crüwel
2013. február 15. 17:29
Vajon az említett hölgyek megjelenése egy ilyen rendezvényen emeli-e annak nívóját,-vagy épp ellenkezőleg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!