Durván szidták a miniszterelnököt az éhségmenetelők

2013. február 12. 09:02

Nem kímélték a kormányt az éhségmenet Alkotmány utcai demonstrációján a szónokok és a tüntetők.

2013. február 12. 09:02

A Heti Válasz által megkérdezett egyik demonstráló szerint nem elszámoltatni kell a jelenlegi hatalmat, hanem le kell vele számolni.

Ujhelyi István szocialista képviselő örült a közmunkások vörös zászlóinak, Horváth Aladár bokros teendőivel indokolta, hogy csatlakozott az éhségmenetelőkhöz, míg Mesterházy Attila arról beszélt, hogy írásbeli kérdést intézett a házelnökhöz, akitől arról érdeklődött, ki adott engedélyt és kinek a „köszöntjük a szoci hataloméhség menetét” feliratú molinó kihelyezéséhez a Parlamenthez. 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2013. február 14. 19:51
Semmi extra, joguk van tiltakozni, ha nem agresszívek. A molinó kirakása tahóság volt. Az E.ON részvényvásárlás belekeverése a témába meg a szokásos szociális demagógia.
smunyo
2013. február 14. 19:42
A nyomor és nélkülözés : SAJNOS VALÓSÁG ! Na de hogy a tiltakozás élére az mszp -s buggyantagyú hazugok és tolvajok akarnak odaállni , az mindennek a teteje (főleg a féktelen szoci szélhámosságnak) Az mszp NEM BALOLDALI PÁRT ! A szovjetérdekű diktatúra rohadékjainak maradvány-gittegylete. Jelenléte elszennyezi még a legnemesebb szándékot is, a tüntetők rossz lóra tettek. (pl a nyakó nevű költségtérítési csaló lenne valódi baloldali ???) Sajnálattal hallottam a rádióriportot Komlósi-val : pufogtatta az mszp-s badar-blődségeket, és semmi mást SAJNOS !
smunyo
2013. február 14. 19:06
http://kapitalizmus.hvg.hu/2013/02/12/munkat-kenyeret-az-allamtol/ Amit cáfolni nem lehet : itt a KAPITALIZMUS kezdődött el a rendszerváltás után (lásd a rózsadombi milliárdos gyf tudja ezt, és gyárai / vállalkozásai vannak , miközben "baloldaliságot" pofázik !) A kapitalizmusban nem az állam a foglalkoztató, hanem a vállalkozások. Tény , hogy a 40 év agymosás súlyosan hátrahúzó még ma is, mert a téveszmékből sokan halálukig sem szabadulnak (és sajnos a "szocialisták"-nak nevezett hazaárulók vastagon kihasználják ezt saját céljaikra) Ma nincs létjogosultsága a rendszerváltással megbuktatott hazaáruló (mert szovjetérdekű) szocialisták pártjának.
kjkj945
2013. február 12. 17:12
""Vörös zászló leng, lengeti a szél A csaták bíbor hajnalán Ment a hős brigádok élén, Sok amúri partizán.""
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!