HÖK-elnök: Én is szerepelek azon a listán

2013. február 21. 09:59

Garbai Ádám szerint szükséges listázni, de elítéli a nevekhez fűzött megjegyzéseket.

2013. február 21. 09:59

Az ELTE rektora, Mezey Barna felfüggesztette a BTK HÖK működését, mivel az a hallgatók adatait szerinte törvénytelenül kezelte. Garbai Ádám, az ELTE BTK HÖK elnöke a Hír TV Rájátszás című műsorában elmondta, ő hivatalos tájékoztatást a felfüggesztéssel kapcsolatban még nem kapott, de sejtése szerint a vizsgálat lezárultáig nem járhatnak el tisztségükben a HÖK-vezetők.

Garbai elmondta, ő is csak az interneten keringő listát látta. „Azért megjegyezném, hogy voltak bizonyos hírportálok, akik pedig a lista alapján az azon szereplő hallgatókat telefonszámaikon megkeresték. Remélem ők azért számolnak azzal, hogy ez mindennemű büntetőjogi felelősséggel tették meg” – tette hozzá.

Garbai szerint „az összes hallgatói önkormányzatban kell lennie olyan listának, ami a gólyatáborban résztvevőknek a regisztrációja alapján van összeállítva”. Hogy egy valaki által megjegyzésekkel és kódokkal ellátott lista pont most tudódott ki, az Garbai szerint értelmezhető a Hallgatói Hálózat HÖK-re mért egyik ellencsapásaként is. Az ATV azon listáját pedig jogtalannak tartja, amelyen a BTK HÖK utóbbi éveinek képviselőiről megírták – Garbai szerint többségében tévesen –, hogy ki milyen pártkötődéssel rendelkezik.

Az elnök a korábbi HÖK-ös a módszert elfogadhatatlannak nevezte, majd hozzátette: „én is szerepelek azon a listán. (…) Nem tudom, hogy miért, de velem kedvesebbek voltak a lista készítői, valami »jó arc srác«, vagy valami ilyesmit írtak oda, hogyha jól emlékszem.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2013. február 21. 21:11
És ez még csak a kezdet, mi lesz itt még további egy évig?! No de, ha harc, az legyen kemény. A disznó bibsiket megint lenyomjuk, nincs esélyük ebben az országban és pontot teszünk utánuk végleg.
kjkj945
2013. február 21. 15:58
A többi listát mikor kapjuk?? Pl parlamenti??? Ügynök???
Kristóf
2013. február 21. 15:13
Szerintem is szükséges listáznia magadfajta náci bűnözőket,hogy tudjuk majd kire kell küldeni a romákat,amikor majd rátok fogunk vadászni.
rajgy
2013. február 21. 14:54
A "Lista" szóra lecsapnak a baloldaliak. - "Lajstrom" a helyes! (Julianus-Barát)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!