Érpataki polgármester: Rettegjenek a destruktívak!

2013. február 28. 10:17

Kritikusai szerint kiskirályként tevékenykedik a településen Orosz Mihály Zoltán.

2013. február 28. 10:17

Kritikusai szerint kiskirályként tevékenykedik Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester, aki nemrégiben katonai egyenruhában „tett helyre” egy újságírót és TASZ-aktivistát, mivel szerinte azok becsületsértést követtek el ellene. Az egykori matematika-fizika szakos tanár egyben lovagrendet is alapított, melynek elvei nagy szerephez jutnak a falu életében. Az érpataki iskolában minden a trianoni békére emlékeztet: Nagy-Magyarországot ábrázoló térképek és árpádsávos zászlók előtt a magyar hiszekegyet szavalják a kisiskolások, ha éppen nem a székely himnuszt éneklik.

A polgármester nyílt napját is az állami iskolában tartotta meg. Elmondása szerint a polgármesteri hivatalt éppen felújítják, az iskola pedig felajánlotta egyik termét, így az önkormányzati Árpád terem ideiglenesen oda került át.

Orosz szerint a destruktív emberekkel szemben a tolerancia helyett az intoleranciának van létjogosultsága, és fel kell lépni ellenük. A közösség számára kártékony embereknek nem kell félni, „azoknak rettegni kell” – mondta a polgármester.

Tódor János újságíró, illetve Szőllősi Gábor TASZ-aktivista viszont úgy véli, a polgármester Döbrögiként viselkedik, közrendészeti feladatokat is magára vállalt, emellett tizennégytől hatvannyolc éves korig perel falubelieket.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2013. február 28. 17:26
Nagy dicsőség ez a Magyaroknak! Ilyen emberek vezetnek településeket, és ez a tendencia csak erősödik. A ballibeket már a Jobbik is beelőzte, és akkor hol van még a Fidesz! Csak egy törpe kissebbség vonyítását halljuk, mint 19'ben. És szépen lassan megeszik egymást. Hajrá Magyarok! Szebb Jövőt!
elfelejtette
2013. február 28. 17:17
Milyen adás ez, Fókusz vagy Aktív, vagy mi a szar? Ezek a műsorok alapból ócska, hatásvadász szarok.
blind faith
2013. február 28. 16:18
Buta népnek buta polgármestert!
Secnir
2013. február 28. 16:04
ezt az embert gondolom azért nem viszik el a bolondokházába mert mentelmi joga van. nálunk volt egy kisöreg (90+), aki megmakkant, és egész nap azt kiabálta, hogy 'itt vannak a kommunisták', meg 'nem adom, megöllek te szemét', meg 'lelőlek mint a kutyát'. meg ilyenek. aztán egy szép nap (este) kilépett a kedvenc kocsmájából, jött szembe két újonc rendőr, majd elüvöltötte magát (lelőlek benneteket mint a kutyát), és a zsebében markolászott valamit. lelőtték. igaz, csak megelőző lövés volt, zsaruk pontosan céloztak, komolyabb baja nem történt (a kórházban igen, mert meggyógyították, majd félrekezelték, majd elnéztek a röntgenen ezt-azt, és belehalt egy náthába). nálunk egy ilyen, így felöltözve, üvöltözve hasonló sorsra juthat. pláne, hogy kommandósnak öltözik. barom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!