A felsőoktatásról vitázott Dúró Dóra és Vágó Gábor

2013. február 22. 08:27

Az Alternatíva fórumán képviseltette magát az MSZP, a Societas és a Hallgatói Hálózat is. A Fidelitas és az IKSZ nem vettek részt a kerekasztalon, a DK a Jobbik miatt visszakozott.

2013. február 22. 08:27

A felsőoktatásról tartott kerekasztal-beszélgetést az Alternatíva blog február elsején. A beszélgetésen részt vett Torzsa Sándor a Societastól, Brantmüller László az MSZP ifjúsági tagozatától, Vágó Gábor az LMP-ből, Dúró Dóra a Jobbikból, és Teczár Szilárd a Hallgatói Hálózattól.

A Fidelitas és az IKSZ nem vett részt az eseményen, a DK a Jobbik miatt lemondta a szereplést.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
painkiller00
2013. február 22. 13:21
Amúgy senki nem lát összefüggést a HAHA nyomulása és e között a "Jobbikos" HÖOK lista között? Pedig ez eléggé hasonlít a "kommunisták felgyújtották a Reichstag-ot" dologra, legfeljebb nem olyan kaliberű. Véletlenül nincsenek dolgok, ez a lista állítólag pld. évek óta létezik. Hogy hogy, a liberóknál nem verte ki idáig a biztosítékot, vagy az egyetemeken csupa jobbikos tanul?
orion
2013. február 22. 11:57
DK a Jobbik miatt lemondta a szereplést. Politikát az egyetemekre!-mondotta volt a Hüllőfejű Kisinas. Azt is a Jobbik nélkül gondolták? Hogy is van ez?
HSL
2013. február 22. 11:50
tények szerint antidemokraták: Fidelitas, Iksz, DK
kukagyerek
2013. február 22. 11:07
Meg lehet érteni a dk-t. A Jobbik, szöges ellentéte a "táncos" csapatának. Sz@r érzés lehet olyanokkal vitázni,akik tisztességben toronymagasan felettük állnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!