Jávor: Mindkét fél jobban járt a szakadással

2013. január 28. 08:44

Az LMP volt frakcióvezetője szerint így nem konfliktuskezelésre, hanem a kívánatosnak tartott politikai stratégia végrehajtására fordíthatja mindenki az energiáit. Jávor Benedek a szakításon kívül nem látott más megoldást az LMP-t feszítő ellentétek rendezésére.

2013. január 28. 08:44

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2013. január 28. 16:47
Fémkerskedő hmm.hogy is mondjam-izé polgártársaim.A szétszakadt LMP portáján nagyobb mennyiségű lánc átvehető! Hogy mié',hát nem hallod a nótát bibas? "De mióta széjjelszakadt A szerelmünk lánca, Az SZDSZ-ben nincsen olyan kovács, Sej,aki összekalapálja!"
silvester
2013. január 28. 16:10
Feszarvatak és mostantól te vagy a jávor-szarvas.Utóbbi szó....tagolva még inkább illő kifejezés igaz tisztelt tisztességére.
bini
2013. január 28. 12:29
Na jó. Mesterházy az usa média nyílatkozata után Jávor-Karácsony duonak sürgösen távozni kell a parrlamenti frakcióból, mert lehullt a lepel és nemzetközi szinten is bejelentésre került, hogy miért bomlasztottak az LMP-ben. Kik támogatják őket és milyen körök állnak mögöttük. Schiffernek ennek fényében kellene tárgyalni velük a frakció szintjén. Nem szabadna engedni a zsarolásnak. Azért elég furcsa Jávorék akciója azokkal borulnak össze akik elleni kampányuk révén lettek parlamenti párt. Mesterházy interjua után már nincs az add vissza a babaruhát. Ha ennyire hülye Jávor, hogy nyomja a mantrát, mint programot, hogy Orbánt le kell váltani és szó sincs a társadalomról a hazáról, a nemzeti érdekekről huzzon el oda ahova való. A ballibek azért jutottak oda ahova mára, mert programjukban Orbán eltávolitása, "megsemitése" volt húsz éven át akár kormányon akár ellenzékbe, hogy Orbánt eltakaritsák, fígyelmen kivül hagyva a támogatói és szinpatizánsai véleményét a jobboldali polgári táborának.
Abhandzara Ottó
2013. január 28. 11:18
Igazán a változás igénye vezérelheti azokat, akik szerint mindennek az MSZP-, Bajnai- és mondjuk Gyurcsányék feltétlenül szereplőinek kell lenni. Gratulálok! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!