Debreczeni: A külhoniakat csalásra használhatják

2013. január 24. 09:50

A Demokratikus Koalíció aggódik a határon túliak regisztrációja körüli fejlemények miatt.

2013. január 24. 09:50

A Wetzel Tamás honosításért felelős miniszteri biztost komisszárnak tituláló Debreczeni szerint „abszurd”, hogy a honosítási adatok nem nyilvánosak. „Ezt nem tudja senki ellenőrizni, ebbe nem lehet betekinteni, ugyanúgy, ahogyan a nemzeti konzultációba” – panaszkodott a DK-s politikus.

A szóban forgó határon túliak ráadásul levélben szavazhatnak, tudjuk, hogy erre nem szükséges, hogy szerepeljen az a pecsét, amit a Magyarországon szavazóknak ott rányomnak. (…) Szóval mindenféle gyanúkat fölvet ez” – mondta Debreczeni az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lelánczi
2013. január 25. 14:30
A Fidesz valahogy úgy képzeli el a választásokat, hogy megszámolják az ellenzéki szavazatokat, majd a Fidesz közli, hogy ők többet kaptak és ezért ők nyertek. És akármilyen számot bemondanak, amit majd igazol a Fideszes választási bizottság a Fidesz által működtetett számítógépes rendszerre hivatkozva. És sokan lesznek, akik majd azt mondják, hogy csalás az egész. És igazuk lesz.
Selamat
2013. január 25. 08:30
Ha már az Atv szerint is panaszkodik Debreczeni... Felétek is kisütött a nap? ;)
1120
2013. január 25. 02:25
Miféle csalás?! Csak azért, mert onnan nem várhattok szavazatot? :D Szegény Józsika... 3 éve bebukta az MDF-SZDSZ "előkoalát", jövőre meg ugyanez fog megismétlődni a DK-val is... Naná, hogy idegbajos! :D
a púpos
2013. január 25. 01:59
Hogy mondhat ilyet a Debreceni Józsi? Hiszen az mszp minden hullámhosszon 2/3 vagy 4/5 győzelmeket kommunikál!!! Akkor most mi az igazság???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!