Bauerék teljes gazdasági fordulatot szeretnének

2013. január 09. 10:15

Kedden az ellenzéki pártok folytatták az egyeztetést, most a gazdaságpolitikai kérdések kerültek szóba. A Szövetség a változásért elnevezésű kezdeményezés résztvevői szerint baloldali győzelem esetén teljes körű gazdasági fordulatra kell felkészülni.

2013. január 09. 10:15

A tárgyaláson részt vett az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Magyarországi Szociáldemokrata Párt és a Szövetségben Együtt Magyarországért, ellenben nem voltak jelen az LMP, az Együtt 2014 és a 4K! képviselői.

A DK színeiben jelen lévő Bauer Tamás elmondta, bár nagy örömmel fogadták a kormányzásra való felkészülés megkezdését, de azt kimondottan sajnálták, hogy nem volt jelen mindenki a gazdaságpolitikai egyeztetésen azok közül, akik a közjogi megbeszélésen jelen voltak. Az Együtt 2014 részvétele már csak azért is hasznos lett volna, mert a mostani tárgyaláson megjelenők és Bajnai Gordonék elképzelései a gazdaságpolitikai fordulatról „nagyon-nagyon ugyanabba az irányba mutatnak” — tette hozzá Bauer.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2013. január 10. 15:42
kb 360 fok jó lesz?
Selamat
2013. január 10. 15:34
Ma Bauert hallgatván az jutott eszembe, hogy nincs igaza annak a mondásnak, hogy a fiúk nem tehetnek apjuk vétkeiről. Mert bár valóban nem tehetnek arról amit az édes jó apjuk elkövetett, de arról annál inkább, ha ugyanazon személetet viszik tovább, mint felmenőjük. Bauer apja körmöket tépett, mert mindenáron azt akarta, hogy neki, meg annak a szemléletnek legyen igaza, amit ő képviselt. Utóda, ez a félnótás meg a magyarok lehetőségeit tépi ki évtizedek óta, csak hogy neki, meg annak a szemléletnek legyen igaza, amit ő képvisel a mai napig is. Nem tudom melyik a rosszabb. Az apja, vagy fia?
hátakkor
2013. január 09. 21:30
Ez a Bajuerer permanens fordulat igénylő.
Soma
2013. január 09. 21:28
Tudósfejűek egy szálig. Látszik, hogy csak náluk van jó helyen a gazdaság! Szétnevetem magam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!