Vona: Mintha halálra ítélték volna Nógrád megyét

2012. december 12. 16:25

Mintha halálra ítélték volna, és várná a kivégzést – mondta a Jobbik elnöke Nógrád megyéről egy salgótarjáni lakossági fórumon. Vona Gábor ismét elmondta, miközben a „politikai garnitúra nagy része” sárga csillaggal demonstrál, az országnak a sárga csekk jelent problémát.

2012. december 12. 16:25

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cyber woman
2012. december 15. 11:48
Vona Gábor menjen a sunyiba. A sárga csillag meg az etnikai megkülönböztetés abszolút nem lenne a terítéken itthon nap, mint nap, ha nem ők próbálnának állandóan etnikai feszültségeket gerjeszteni a lakosság körében. Nem tetszik a kis náci furkónak, hogy a terrorizálni kívánt réteg reagál is valamit a rágalmazására? Sorry...:S
citizen
2012. december 15. 11:17
Miért nem lehet normálisan kommunkiálni? Azonnal lehet látni, amikor megérkezik ide egy ősmagyar, neobarbár, aki csak hörögni tud, mert polgági kommunkiációt nem tud folytatni. És ez vonatkozik a masírozó díszmagyar egyesületre! Nem kérünk ebből a társulatból!!!!! Menjenek oda rendet tenni, ahol kérik, a saját grundjukon azt csinálnak amit akarnak, de önkényesen nem kéne sehova bevonulni.....
gamb
2012. december 14. 21:48
Nem kell a jobbikból itt az országban, szánalmas amikor letagadják mindazt, amik ők valójában, mi ez? Tudathasadás? Akkor is lerí róluk, hogy antiszemiták! ja, és Igen??? a sárga csekkel kéne foglalkozni? Rég lehetne, ha nem provokálják ki a sárga csillagot!
Lilian
2012. december 14. 18:45
Emlékezzünk csak vissza a NEM tüntetésre a Kossuth téren. Az volt a tüntetés kiváltó oka, hogy a jobbikos Gyöngyösi Márton azt mondta, hogy fel kéne mérni, hány olyan zsidó származású ember van a kormányban és az Országgyűlésben, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelen. Ez egyértelműen antiszemita beszéd volt. A polgárőrök pedig, remélem arra a sorsa jutnak,mint miskolci gyalogjaik, akiket közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése miatt bíróság elé állítottak és el is ítéltek néhány napra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!