Diáktüntetők társaiknak: Hősök vagytok!

2012. december 20. 09:16

A rendőrök nagyon barátságosak voltak, nem kötözködtek, a lehető legudvariasabban jártak el – mondta az egyik szabadon engedett tüntető. A két demonstráló még enni is kapott a kapitányságon.

2012. december 20. 09:16

Hajnali kiengedésükkor több tucatnyian várták az előállított diákokat a Szalay utcai rendőrkapitányság előtt.

„A Hallgatói Hálózat nem hisz a kormánypropagandának, hiszen nincs garancia a diákkövetelések megvalósulására. Igazságtalannak tartjuk az előállításokat, melyek akkor történtek, mikor a Télirózsás Diákforradalom után a tüntetők már a Lánchídról levonulva lassan az MTA parkolója felé tartottak. Érthetetlen, miért vezényeltek ki több száz sisakkal és könnygáz spray-vel felszerelt rendőrt a békés diákokra, akik a jövőjükért álltak ki.
Viszont nagyon köszönjük a pártfüggetlen civilek másfél hete tartó támogatását az utcán, az interneten, valamint a tegnap éjjel társaikra váró diákoknak hozott meleg teát és ételt!
Folytatjuk a békés, vidám, de határozott ellenállást!”
írja a Hallgatói Hálózat a Facebookon.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2012. december 20. 18:15
"Folytatjuk a békés, vidám, de határozott ellenállást!” - Folytassátok. Álljatok ellen. Fokozzátok még békésebben, még vidámabban, még határozottabban! Különben a BULI SZÍNE ELSZÜRKÜL. Akkor már a kutya sem lesz kíváncsi rátok, s szégyenszemre vissza kell mennetek TANULNI.
heep
2012. december 20. 16:28
"A rendőrök nagyon barátságosak voltak, nem kötözködtek, a lehető legudvariasabban jártak el" Ilyen a szörnyű jobboldali diktatúra. Még egy kilőtt szemre vagy fejmagasságban ellőt könnygazgránátra sem képesek. EU segíts! Egyébként a taxissztrájk idején is igen visszafogottan, kulturáltan viselkedett a hatalom. Csak 2006-ban dühöngtek az elvtársak.
durrbele
2012. december 20. 14:36
Felvételi követelményszintet kellet ezek kedvéért csökkenteni csakhogy beférjenek.Kár a sok bukdácsoló hülyéért.Isten ments, hogy ezek tervezzenek házat műtsenek vakbelet.Mibőség ma a követelmény .Mennyiség a szocializmusban volt fontos elvtársak.Ezért vettetek fel már akkor is mindenkit a pártotokban .Buktatok is nagyot!
nacionalista
2012. december 20. 14:26
Keményebb rendőri fellépést vár a békés lakosság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!