Vadai: Nincs garancia, hogy szabad választások lesznek

2012. november 21. 08:48

A magyar kormány úgy gondolja, hogy a demokratikus lehetőségeket szűkíteni kell – mondta a Demokratikus Koalíció képviselője a választási regisztrációval kapcsolatban.

2012. november 21. 08:48

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tade7
2012. november 21. 20:12
Nem is tudtam,hogy a Muppet-Show még műsoron van! Vagy ez csak Miss Röfi magánszáma?
Soma
2012. november 21. 20:09
Ájtatosra vakolt Ágnes asszony aggódik! Addig minden rendben volt, amíg szoci szavazók buszozták be az egész országot a választások napján!
Fakutya tizedes
2012. november 21. 15:00
Baloldali érték: Moral insanity (ang., ejtsd: morrel inszenniti), v. erkölcsi elmezavar, az a kórkép, melynek legfőbb sajátsága az etikai és morális irányban mutatkozó kedélyi elfajulás. Az erkölcsi elmezavart mutató egyének már kora ifjuságokban feltünnek kedélyük durvasága (állatkínzás), nemi ösztönük kielégítése (öntettőzés), ravaszságuk, az önérzet és a gyermeki s testvéri szeretet hiánya, kifejezett önzésük, kicsapongásaik és lopások iránti hajlamuk által. Ily egyéneknek olykor látszólag normális intelligenciájuk van, de szellemi elégtelenségük önálló munkánál mindig kirí. Cselekedeteik ösztönszerüek, «kényszercselekedetek»: lopnak, gyujtogatnak, gyilkolnak. Az erkölcsi elmezavar lényegében elmegyengeség, csakhogy ez nem ötlik mindenkor szembe, mert ez olykor csak a jellem bizarrsága és bogaras sajátosságok által árulja el magát a szakértőnek. Forrás: Pallas Nagylexikon
brabant89
2012. november 21. 14:58
Semmi "sunáznám" hozzászólás? Itt mindenki a gebéket szereti?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!