Szociális érzékenységről faggattak képviselőket

2012. november 26. 19:29

A Képviselő Vágta műsorában Illés Zoltán államtitkárral keveredett vitába a műsorvezető, aki arra volt kíváncsi, szociálisan érzékeny-e a fideszes politikus. Zagyva György Gyula szerint volt olyan eset, ahol megüzenték a rászorulóknak: akkor is kilakoltatják őket, ha a Kurucinfót hívják segítségül.

2012. november 26. 19:29

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2012. november 27. 09:24
"Senkit nem hagyunk az ut szelen!" Heee, kiszesek, takarodo!!! Legfokeppen azert szavazok a Jobbikra, mert ok meg nem kuldtek ram titkosrendoroket.
sersem
2012. november 26. 20:31
Micsoda egy válogatott képmutató köcsög brigád! A fideszes,mszps között semmi különbség nincsen,ugyanazok a mutyizós,aljas,csak a saját "családjának"kaparók,mindenkit leszarók,,pont mint a maffiózók. A Jobbik a jövő,nem ezek a csótányok. A 2milla fölötti fizetéséből költött vagy 3rugót igy karácsony elött mindenféle szirre-szarra,aztán amikor felvetették neki a kérdést,hogy neki,mint a nép által választott hatalomgyakorlónak van-e valami elképzelése arrol,hogy a választópolgárok ne a hid alatt dögöljenek meg a hidegtől télen,akkor igazi felháborodással kérte ki magának ezt a sértést! Há-há-há nem lássa,hogy most is a népért vásárolok hütőmágnest? Há nem? A másik a gatyáskovács. Meglátta a kamerát,és már tette is fel a régi lemezt. Az elnyomodiktaturaistapista...orbánielnyomofasisztadiktaturha...merthaminketnemsegitenekhatalomba a választokakkor nyomorhalálhidegtél furever...jajjajajaja. KUKÁBA VELÜK! RADIKÁLIS VÁLTOZÁST!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!