Sorsdöntő az EU-csúcs Magyarországnak

2012. november 23. 09:52

Az eddigi uniós támogatások harmadát elveszíthetjük – a magyar tárgyalódelegáció szerint ez elfogadhatatlan.

2012. november 23. 09:52

A kohéziós és a mezőgazdasági támogatások összegét is jelentősen csökkentenék a következő uniós költségvetési ciklusban. Orbán Viktor az EU-csúcs előtt azt mondta, jelentősen javítani szeretné Magyarország pozícióit, a szocialista Kovács László szerint viszont ez nem lesz könnyű, mert a kormány már eljátszotta a hitelességét Európával szemben. Győri Enikő közölte: úgy nem fognak hazajönni, hogy egy harminc százalékos veszteségük legyen.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatka46
2012. november 25. 11:39
Talán nem kellene elmebeteg módon pofázni az unió ellen és le hülyézni az unió vezetőit.Mert általában az ilyen beszéd vissza üt és visszaüt a bankok elleni támadások.Aki hülye a finom politikához az ne legyen miniszter elnök.
Gregorius
2012. november 24. 21:47
Azt kell elérni,hogy az uniós pénzeket ne esztétikai beruházásokra (főtér stb.)) fordítsák, hanem ígéretes, termelő technológiák fejlesztésébe Ebbe beleértem például még a vasút korszerűsítését is.
szigno57
2012. november 24. 19:19
Eszem megáll! Gatyás Kovács beszél szavahihetőségről! ...hehe
sky.net
2012. november 24. 09:32
a kiscigány is megkérdezhetné hogy akkor csókolom mi a fasznak maradjunk az eu ban ? hogy mindent megszabjanak egy nagy lófaszért cserébe ? hát ha még közgép se tud lopni ... nem lesz itt européer párt se ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!