Biztonsági kamerák rögzítették Breivik robbantását

2012. november 27. 10:05

A most nyilvánosságra hozott felvételeken az is látható, amint a biztonsági őrnek öltözött merénylő leparkol a bombát rejtő fehér kisteherautóval. Breivik a robbantás után utazott Utoya szigetére, ahol 69 emberrel végzett.

2012. november 27. 10:05

A 2011 júliusában végrehajtott merényletben nyolc ember meghalt, több tucatnyian megsebesültek. Anders Behring Breivik egy oslói kormányépületet akart felrobbantani, amely a miniszterelnök irodájának is helyt ad.

Breivik ezután egy másik autóval a közeli Utoya szigetére utazott, ahol hidegvérrel lelőtt 69 fiatalt a Norvég Munkáspárt ifjúsági táborában. Tettéért idén augusztusban a Norvégiában kiszabható lehető legsúlyosabb büntetést kapta, 21 év börtönre ítélték.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2012. november 28. 05:19
Anders Behring Breivik Norvégia Ságvári Endréje csak 66-tal gazdaságosabb volt.
3M..
2012. november 27. 11:06
Szegény ártatlan fiataloknak csak annyi volt a bűnük hogy Izrael elleni bojkottra szólítottak fel. Erre rájuk szabadul ez az agymosott tömeggyilkos! Óvakodj a törpétől! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!