Schiffer: Velem ne szórakozzanak

2012. október 31. 10:54

Kiakadt az LMP politikusa a választási regisztrációról szóló jogszabályok elfogadása miatt.

2012. október 31. 10:54

Schiffer András viccnek tartja azt az eljárást, ahogy a Fidesz keresztülvitte a módosítókat a választási regisztrációról szóló jogszabály kapcsán.

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. november 01. 11:22
56-os halálraítélteket megdobáló bálnabaszó senkik!
next mindig élni fog
2012. október 31. 23:42
Most eldöntöttem, hogy szétoszlatom a nácikat! Mi a baj? Maguk magyarok, vagy Szegedi Kohn félék! Kezdjük itt! Hm!
Mr.Falafel
2012. október 31. 23:02
Huhh, most bedühödött a kis bolsevik ivadék. Jó lesz vigyázni.:-)
Fakutya tizedes
2012. október 31. 22:11
Nahátazé mecsoda különbség: Igényesebb irodalmi vetélkedő kérdése lehetne: Ki volt az   a magyar író, akit Németh László – a huszadik századi magyar szellemi élet egyik legkiválóbb alakja, az értelmiségi származású, egyetemet végzett, életét korán az irodalomnak szentelő, huszonnégy éves korában pályadíjnyertes novellával jelentkező, több idegen nyelvet ismerő, kivételesen nagy műveltségű férfi – is sokra becsült, magához közelállónak mondott? Nos, az az író, aki a paraszti szegénység mély bugyrából jött, szerelemgyereknek született, mindössze négy elemi, népiskolai osztályt végzett, azt is nyolc és tizenkét éves kora között, nyelveket nem beszélt, szépirodalmi művet csak harmincnégy éves korában közölt, és negyvennyolc éves koráig vidéken mezőgazdasági munkát végzett. Veres Péter. http://www.magyarszemle.hu/cikk/nemeth_laszlo_es_veres_peter
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!