Morvai életfogytiglant adott volna Cozma gyilkosainak

2012. október 02. 09:09

A jobbikos EP-képviselőnő szerint a büntetési tétel maximumát kellett volna kiszabni.

2012. október 02. 09:09

 

Összesen 358 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. október 05. 17:35
Bocs a kérdésre nem emlékszem. Én eléggé vegetálok. Reggel 6 körül kimegyek vásárolok, majd délelelött tévézek, gépezek (játszom is) közben. Dél körül kimegyek ebédelni, mert sokszor nem főzök. Utána megint tv, gép, néha a gépen olvasok. Néha csavargok a városban, beszélgetek emberekkel az utcán. Feleségem betegsége miatt a barátok elmaradtak. Én nem erőltetem magam senkire. Unatkozni nem unatkozok. Elfoglalom magam. http://www.youtube.com/watch?v=NMTDwnXMnGA http://www.youtube.com/watch?v=JqiKfmLx4rM
Semaszop seszadi
2012. október 03. 16:51
Morvai a gyilkos, gyermekét elhagyó Simek Kittit felmentette a közt. elnökkel.
peti
2012. október 02. 22:26
az egyesult allamokat sokmindenert lehet szidni, de amit tobbek kozott atvennek: a harom leginkabb buntetett cselekmeny a gyilkossag (bizonyos allamokban egy "szimpla" gyilkossagert siralomhazba kerulhet valaki), a nemi eroszak es az adocsalas. fent nevezett uriembereket kettoben biztosan bunosnek talalnak, ha akarnak, onnantol meg lehet szorozgatni... a torvenyeket kellene itthon ugy modositani, hogy szandekos emberoles eseten (legyen az indulatbol reszegen) mondjuk legyen alapbol 20-40 ev, aztan lehet osztogatni a kozeperteket. es sulyosbitani, ha van miert. cigany, nem cigany, tokmindegy. a 18 ev, az nem 18, hanem 12 lesz, egyebkent. nem keves, de ha mar agyonloni nem lehet, zarjak el orokre a tarsadalom tobbe-kevesbe hasznos tagjaitol.
cutcopy
2012. október 02. 19:59
Érdekel még valakit Morvai..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!