Miért nem válaszol? Nem akarok!

2012. október 16. 10:09

Ágh Péter fideszes képviselő a sajtóosztályhoz küldte a NOL riporterét, aki azt tudakolta volna, miért foglalják alaptörvénybe a regisztrációt. Révész Máriusznak találkozója volt, Czomba Sándor ebédelni ment, Wittner Mária egy „ne haragudjon” kíséretében továbbállt. Iván László és Gulyás Gergely válaszoltak.

2012. október 16. 10:09

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Yuing
2012. október 17. 07:25
Rogán és Lázár a lakcímnyilvántartás megszüntetését helyezte kilátásba. Olyan nyilvánvaló aljassággal, ami mögül nem a lóláb lóg ki, hanem az a szerv, amely a csődör hátsó lábai közt szokott előfordulni. A hazai lakosság regisztrációjával kapcsolatos legnyomósabb ellenérv ugyanis az volt, hogy létezik olyan lakcímnyilvántartás, ami feleslegessé teszi a regisztrációt. Nosza, jött hát a Fidesz frakcióvezetője, és mit ki nem talál? Hát szüntessük meg az említett adatbázist. Egyből megoldódik a gond. Micsoda szemét csürhe vezeti ezt az országot ? Mit meg nem mernek tenni hogy hatalmuk tovább éljen ? Ezek teljesen hülyének néznek bennünket ? El kell takarítani ezeket a patkányokat a hatalom közeléből mindörökre !
Galak
2012. október 16. 23:44
A riporter ritka idegesítő hangon szólalt meg és a tónusa követelődző volt. Elöször tehát egy normális hangú médiamunkást kell odaküldeni és aztán kérdezni a fidesz megélhetési ökreit. Válasz persze nem lesz de a gatyájukba fognak ereszteni ezt meg azt garantáltan.
HSL
2012. október 16. 23:09
kínos válaszolni? tetten ért csaló tipikus esete narancscetlis választás 2014 unokáink is tanulni fogják a neorákosizmus korszakát
dönci4
2012. október 16. 18:25
Miért nem válaszol? Mert ócska, szar, tahó, pökhendi FIDESZES!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!