Gyula, a vasfüggönybontó

2012. július 06. 08:42

Helmut Schmidt egykori német kancellár, Hans-Dietriech Genscher volt német külügyminiszter és Heinz Fischer osztrák államfő méltatják a szocialista politikust.

2012. július 06. 08:42

Csak a szépre emlékezik Helmut Schmidt volt német kancellár, Hans-Dietriech Genscher volt német külügyminiszter, Heinz Fischer osztrák köztárasági elnök, Félipe González volt spanyol kormányelnök, Jean-Claude Juncker Luxemburg miniszterelnöke és Bronislaw Geremek volt lengyel külügyminiszter az MSZP videójában.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadhajdu
2012. július 06. 10:24
A kis pufajkás taváris Gorbacsovtól megkapta az engedélyt a drótvágásra. Ezzel fene mód nagy demokrata lett, de mi tudjuk, hogy óvakodj a törpétől.
magnamater
2012. július 06. 10:06
Gyuluskánkba nagyobb üzleti érzék és több hazafias érzés szorulhatott volna: a nyitás előtt meg kellett volna egyezni az árban.Ostobácska is volt a drága: nem fogta fel, milyen következményekkel járhat e döntés,ha időben felismeri, meg kellett volna erről győznie az USÁT és a nyugati hatalmakat, és a stexet előre megkérni.Most úgy tűnik, kihagyva a megfelelő lépést, inkább ráfizettünk a fordulatra!
sky.net
2012. július 06. 09:37
elvtársak hát meddig akarnak a gyula-i kolbászból megélni ?
hátakkor
2012. július 06. 09:19
Gyula, a virtigli kommunista..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!