Adomák Horn Gyuláról

2012. július 06. 08:29

Az MSZP videójában Kovács László, Hiller István, Suchman Tamás és Szabó Vilmos nyilatkoznak.

2012. július 06. 08:29

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2012. július 06. 13:40
ezekből a szövegekből egy dolog derül ki: a gyulának a látszat volt a legfontosabb, benne még munkált, hogy néz már ki, hogy a világ proletárjai a hiltonban buliznak? azóta buliztak söjtörön is, homárral, lazaccal, helyszín nem probléma
Claypool
2012. július 06. 11:45
Orbán többször is leszögezte: Horn, Gyurcsányékhoz képest,egy úriember volt,mint tárgyalófél ,és mint ellenfél is.. Emlékszem,Orbánnak Horn lebetegedésének az idején volt egy olyan nyilatkozata,hogy sosem gondolta volna,hogy egyszer még Visszasírja Horn Gyulát!
ballada
2012. július 06. 10:56
Hatalmas részvét köszöntés ,,ha nem lenne tudatlan állapotban bizony horn sem lenne különb gyf-nél.Mi az ami az embereket sajnálatra buzdítja?? az állapota,kédezem horn ki részesített ilyen megbocsájtásban mint amit ő kap most?senkit kegyetlen kommunista még mindig csak cselekvő képtelen ,kommunisták soha senkinek nem kegyelmeztek,hülye magyar a gyilkosát köszönti.Németek tovább engedése 1989-ben érdemei miatt köszöntgetik hisz sok kis komcsi akik ugrásra készen voltak a váltásra ezzel milliárdossá összelopták magukat ,azok főt hajtanak horn előtt , az ország kifosztása a javak ott vannak gyf bajnai kovás veres drazsé kunce és többi rabló banda tulajdonában.
gvarga10
2012. július 06. 10:43
Fényezik a Gyulát,állandóan mossák, Miközben a dumát a szájukon fossák! Hatalmas elme volt,igy szólt Hiller Pista, Nem is politikus,inkább kommunista! Suchmann Tamás nékünk azt regéli, Benne bizott egykor bácsi,gyerek,néni! Nem hallgattam tovább,ezt adjátok be másnak, Vegyétek már észre,hogy más idők járnak! A vaskoronája rozsdásodik régen, El-el nyámmog lassan a burgonyapépen. Nem szól semmit,hallgat,egykedvű tekintet, De közben az idő éppen neki intett....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!