Orrszarvút etetett Vilmos herceg

2012. június 21. 10:50

Vilmos a kenti állatkertben megetetette az egyik vastagbőrűt, a BBC-nek nyilatkozva pedig elítélte a faj fennaradását veszélyeztető orvvadászatot.

2012. június 21. 10:50

Három fekete orrszarvú átköltöztetésében segített Vilmos herceg. A súlyosan veszélyeztetett állatfajok példányai a kenti állatkertből költöztek Tanzániába: az akciót szervező alapítványok abban reménykednek, a három orrszarvú eredeti élőhelyén újabb példányokkal gyarapítja majd a populációt. Vilmos megetette Zaqadit, egy ötéves fekete orrszarvút, a BBC-nek nyilatkozva pedig elítélte az orrszarvúk elleni orvvadászatot.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blogen
2012. június 22. 02:23
Régebben ezek vadászták őket. Mi történt a brit monarchiával!
Honfi-fi
2012. június 21. 17:33
Villamos herceg jófej. Köszönet érte, hogy felemeli szavát és személyes tekintélyével is támogatja az orrszarvúak ügyét. Nekem a kedvenc állatom az orrszarvú. Kevesen tudják, milyen kedves, ragaszkodó állat .
krisztoforo48
2012. június 21. 13:51
Egy bengáli tigrist kellett volna etetnie,az nagyobb hír lett volna.
drieno
2012. június 21. 10:56
tényleg rettenetes, hogy emberek ezen akarnak nyerészkedni de vajon mennyiből él meg egy átlagos afrikai, és mennyit kapnak egy orrszarvúszarvért a távolkeleti impotensektől? ha esetleg hasonló mértékű kompenzációban részesülnének, nem vadásznának többé orrszarvúra, mert meg volna oldva a megélhetésük nyilván nagyon csóró az angol királyi család, nem bírnák ki azt az évi háromezer fontot, amit az orvvadászok keresnek a rinószarvakkal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!