Vona Gábor beszéde a Jobbik kongresszusán

2012. május 20. 09:23

Vona Gábor pártelnök a Jobbik elmúlt két évéről beszélt, Balczó Zoltánt nagyra nőtt törppapának, Szegedi Csanádot pedig a párt öklének nevezte.

2012. május 20. 09:23

Vona szerint 2010-re egy néhány száz, talán ezer fős pártból nagy párttá váltak, egy egymást személyesen is jól ismerő szervezetből országos párttá alakultak. 2010 őszén, az önkormányzati választásokon sok esetben egyedül kellett megkezdeni a munkát a Jobbik képviselőinek. A pártelnök szerint a Fidesz megkísérelte kifogni a Jobbik vitorlájából a szelet: azt mondja, amit a Jobbik, de úgy tesz, mint azt az MSZP tenné.

A pártelnök méltatta az elnökség munkáját is, Balczó Zoltánt higgadt törppapának, Szegedi Csanádot a pár öklének nevezve.

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. május 21. 05:54
Ugyanígy magyarázza most az élcsapat a 22.000 milliárd hiányt: Ami nem más mint a dolgozónép életszínvonalának emelésére tett igen nagy erőfeszítés. Elvtársak! Mostanában igen megnőtt a hiányt emlegetők szarva. aki nem hiszi hogy ez a hiány a munkásosztály nagy seregszemléjének záloga, az levan szarva-zva.
Hajdú Sógor
2012. május 21. 00:47
Úgy néz ki, mint egy hülye.
korona
2012. május 20. 18:22
Gratulálok Vona Gábornak! Gratulálok a többieknek a kitartásukhoz, gerincességükhöz, megingatathatanlanságukhoz! Csak a JOBBIK az egyetlen alternatívája ennek az "egyfészekbőlvalóknak"! Sok sikert, kitartást és szebb jövőt JOBBIK, mert a JOBBIK a magyar nemzet, a magyar nép LELKIISMERETE, LELKE, SZÍVE és a TESTE !!! Ha a lelkiismeret meginog, veszik a magyar nemzet. 2014-től AZONNALI JOBB ÉLETET AKARUNK!
lelánczi
2012. május 20. 17:51
A vén Európa, a gyönyörű nő meg csak nézi ezt a gyűlölettől eltorzult zsákutcás magyar alkatot és azon töpreng magában, minek is kellett ezekkel megint próbálkozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!