Morvainak belefér a vérvádazás

2012. április 06. 09:51

A Jobbik államfőjelöltje úgy véli, Baráth Zsolt csupán „éles retorikai eszközt” használt.

2012. április 06. 09:51

Pártutasítást soha életemben nem kaptam és nem teljesítettem – mondta az MTV Ma reggel című műsorában Morvai Krisztina, a Jobbik államfőjelöltje. Morvai hangsúlyozta, nem tartja lejátszott meccsnek a jelölést: biztos abban, hogy van a jelöléshez szükséges 78 képviselő, aki egyet ért az értékrendjével. Nem vagyok párttag, és nem vagyok pártpolitikus, független parlamenti képviselő vagyok – ezzel indokolta Morvai Krisztina, miért felelne meg az államfői posztra.

A Jobbik európai parlamenti képviselője úgy véli, Baráth Zsolt jobbikos képviselő parlamenti felszólalásának mondanivalója az volt, hogy Magyarországon hosszú ideje nem a magyar érdekeket képviselik. Morvai szerint a tiszaeszlári vérvádat felemlegető Baráth „éles retorikai eszközt” használt, amely azonban a véleménynyilvánítás szabadságába beletartozik. „Kétségtelenül nem szerencsés a vérvád-kérdés” – fogalmazott a jobbikos képviselő, ám leszögezte, nem határolódik el Baráth Zsolt kijelentéseitől.

Összesen 266 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2012. április 07. 15:01
Őrület, hogy G. Grassnak magyarázkodnia kell, mert Izraelt kritizálni merészelte. Ugyanaz a hecckampány, semmi nem változott 130 éve.
yssil
2012. április 07. 11:04
A kérdezőbiztosoknak nem volt gyerekszobájuk? Egyszerre, egymás szavába vágva, bunkó módon támadják a velük szembenálló hölgyet. Tahók. Bezzeg SP "vallatásakor" akkora nyalást vitt véghez a kis köpcös, hogy ilyent csak rákosi és kádár idejében láttam.
blás
2012. április 07. 10:09
Gratulálok, hogy sikerült a nápszara szintjére süllyedni az összes "kérdezőnek". :) 5:50- mennyire beszédes kép. :)
Soma
2012. április 06. 21:33
A kettős mérce a hiteltelenség egyik ismérve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!