Megzavarta az evezős versenyt

2012. április 09. 17:25

Anarchista szociológus úszott be a hagyományos temzei Oxford-Cambridge evezős verseny hajói közé – börtönbe kerülhet.

2012. április 09. 17:25

Az ATV idézi a verseny főszervezőjét, aki szerint kis híján tragédia történt.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vero1_
2012. április 10. 06:16
miért nem eveztek egyszerűen tovább? és ha egy gém húz előzzük keresztbe, miközben kikap egy halat? mindkét fél számára zavaró volt. a verseny fair maradt.
Stigma
2012. április 10. 00:52
Nagyon sajnálom azokat, akik bizonyára agyon strapálták magukat a versenyre való felkészüléssel és elvették tőlük annak lehetőségét is, hogy legalább békésen végigcsinálhassák a versenyt. Az anarchista szerint a londoni olimpia megzavarására is készülnek. Az anarchisták jelszava az, hogy "semmi hatalmat senkinek". Nem látom be, hogy ezek után bárkinek jobb lenne, hogy más sem versenyezhet a Temzén nagymúltú egyetemek színeiben. Ezzel az erővel Einsteint lobotómiának kellett volna alávetni, mert neki több jutott gondolkodó elméből, mint másoknak... http://www.youtube.com/watch?v=DwWYVdXh2Mc&feature=player_embedded
cutcopy
2012. április 09. 21:11
Jimmy Jump tanítványa..
OrangeOrder
2012. április 09. 20:24
Jó arcok ezek az anarchisták. A kapitalizmus eszközeit felhasználva, azokból élve lázadoznak :) valódi anarchia esetében elég meglepetten pislognának!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!