Kerényiék újra akcióban

2012. április 05. 19:04

A Demokrata Kör elhíresült adásának egy héttel ezelőtti vendégei újra a Schmitt-ügyről vitáztak az Echo TV-n.

2012. április 05. 19:04

Az Echo TV 2012. március 31-én sugárzott Demokrata Kör című műsorában Bencsik András műsorvezető mellet Kerényi Imre, Pozsonyi Ádám és Hernádi Zsuzsa, mint vendég vett részt. A műsor szereplői kiálltak Schmitt Pál, akkori köztársasági elnök mellett és „megmentették a jobboldali média becsületét”.

Egy héttel később — Bencsiket Bándy Péter váltotta a műsorvezetői székben — a többi akkori részvevőt újra meghívták a műsorba. Alább olvashatnak néhány pikánsabb véleményt:

Kerényi Imre: ... a Heti Válasz című lapban pezsgőt bontottak és itták, és azt mondták, haj de, haj de nagyszerű, mert megbuktattak az újságírók egy államfőt! Na, most ezekről szeretnék én beszélni! (...) Ezek közül az urak közül, akik pezsgőztek, szerintem egy kis százalék 10-20 év múlva rá fog jönni, hogy milyen hülyeséget cselekedett, hogy minek statisztált! De egy nagy része, az 50-80 százalék, főleg a jelenlegi vezetők, azok halálukig nem jönnek rá minek statisztáltak. Minek statisztáltak? Kun Bélának, Szamuellynek!

(...)

Bándy Péter: Bocsánat, ez a Heti Válasz című lap volt, nem a Heti Világgazdaság?

Kerényi Imre: Én a HVG-t hallottam. Nem ezt mondtam? Bocsánat.

(...)

Pozsonyi Ádám: Ez az egész köztársasági elnöki titulus valahogy ilyen királypótlék valahol, azt a szerepet próbálja betölteni közjogilag is, ilyen kis pótléknak. Most egy monarchiában a király szent és sérthetetlen! Ha egy ilyen kis nyikhajok gyalázzák, egyszerűen ki kell végezni és halálra ítélni! Nálunk ilyet nem lehet, csinálni, mert demokrácia van!

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szilikon Vali
2012. április 06. 14:35
Döbbenet! Úgy mellesleg, nekünk, mint adófizetőknek havonta mennyibe fáj Kerényi miniszteri megbizottkodása? Állampénzen kitartunk egy ilyen kártékony, közveszélyes elmebeteget? Ez nem ütközik valamilyen paragrafusba?
kjkj945
2012. április 06. 14:29
http://player.hu/egyeb/video-egyeb/eldugult-a-konyhai-lefolyo-mandi-megjavitja/
Secnir
2012. április 06. 11:28
Hernádi Zsuzsa: olvassa a saját önálló gondolatait. azt is rosszul. "...nem kíván perelni, amíg őt sem perelhetik, hiszen védettséget élvez." WTF? miről beszél? Kerényi Imre: "a Heti Válasz című lapban pezsgőt bontottak és itták," azt sem tudja, melyik lapban jelent meg a cikk... "a vezető állásokból ezeket az embereket el kell távolítani, [...] mert nem hajlandóak szimbiózisban élni, mert kirekesztők, mert a magyarságot maguk alá akarják gyűrni [...] (mert mostmár az egyetemekről van szó), ezt úgy kell megoldani, hogy az egyetemek vezetőségeiben, az akkreditációs bizottságokban a létszámot fel kell bővíteni (eggyel többen legyünk mi), és a következő rektorba ne szavazzuk meg azt, és a következő főszerkesztő ne legyen az! Ezekkel az emberekkel semmi probléma, ha mi ülünk a vezető állásokban, ugyanis megszokták a függelmi rendszert és a fegyelmet. úgy pattognak, ahogy a főszerkesztő akarja." WTF? "Török Zsolt hogy lehet parlamenti képviselő, ami jogosítványokhoz van kötve?" WTF? "az egyetemi bizottságokba BE KELL NYOMULNUNK! minálunk van az erő, van szakértelmünk, van emberünk, egyszerűen le kell győzni az egyetemi autonómiákon belül azt a magyarsággal szembeni ellenséges réteget, amely pusztításunkra tör" bolond. vagy ifj. göbbels, nem tudom. Pozsonyi Ádám: "...ne haragudj Zsuzsa, ahhoz, hogy lemondott-e vagy nem, azt nem tudom, mert kicsi vagyok megítélni." WTF? "azt gondolom, hogy egy normális világban [...] én, mint királysághívő ember azt gondolom, hogy ez a köztársasági elnöki titulus királypótlék valahol, ezt a szerepet van hivatva betölteni közjogilag is. egy monarchiában akirály szent és sérthetetlen, az ilyen kis nyikhajokat falhoz kell állítani és kivégezni" WTF? szóval nem tudom mit mondjak. ha komolyan gondolják, akkor itt nagy baj van. nemcsak velük. kerényi kijelentéseivel különösen.
Basiliscus
2012. április 06. 11:10
Ez most mi? Politikai műsor? Bakker, a szomszédaim, Marika néni és Gizi néni is tájékozottabbak Schmitt ügyben. Ezt a színvonaltalanságot! Az Echo kanálist is tisztítani kellene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!