Így lehetne megint doktor Schmitt Pál

2012. április 01. 16:47

Hetvenévesen újra doktorálna Schmitt Pál. De mit kell ehhez tennie? Az ATV híradója utánajárt.

2012. április 01. 16:47

Az államfő az MTV-nek adott interjújában azt mondta: elég erőt érez magában ahhoz, hogy hetvenévesen újra doktoráljon. Ehhez minimum három, maximum hat évre lesz szüksége. Kérhet ugyan egyéni kutatási engedélyt, de a kreditpontokat akkor is meg kell szereznie. Ha a doktori képzést ki akarja hagyni, akkor minősített kutatási feltételek vonatkoznak rá, legalább hat önálló publikációt kell megjelentetnie, közülük legalább kettőt nemzetközileg minősített folyóiratban. A Kossuth Rádióban Schmitt megismételte: nem mond le - járt utána az ATV híradója.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2012. április 02. 10:28
http://kepzeltriposzt.blog.hu/2012/03/30/46_vigyazz_kesz_ujra_nekifut aki lusta rákattintani: - Akkor, ha jól értem, csak annyi lenne a munka, hogy kapok egy szöveget, amit át kell írnom, úgy, hogy a tartalma ne változzon, de ne lehessen ráismerni az eredetire? - Igen, de, ahogy hangsúlyoztam, ellenőrizzük a munkáját! Az ön szövegén lefuttatunk egy internetes keresést, ha kijön az eredeti mű, sajnos nem tudjuk elfogadni a munkát és fizetni sem fogunk. - Persze, persze, minden világos, ezzel nem is lesz gond. De elismételné még egyszer a fizetést? Kérem! - Havi ötszáz nettó, autó és iroda a budai Várban. - Mesés! Vállalom! Csak két kérdésem lenne. - Tegye fel! - Az első: miért éjjel fél háromkor kell ezt megbeszélni a Campona parkolójában? A másik: egy szöveg átírása miatt miért kell harminc évre titoktartási esküt tennem?
wartog
2012. április 02. 09:21
nem vagyok fideszes, de kormánypárti vagyok.Ez az ügy szégyenletes.Minél tovább hallgatom a megnyilatkozásokat annál gyerekesebbnek tartom.A világ minden részén már rég le kellett volna mondani, és csinálhatnánk úgy mintha nem is történt volna semmi.Elfelejtenék, de így nem fogják sehol a világon, sőt "hordó nem áll meg" és visz magával jó hírünket, becsületünket stb.
states
2012. április 02. 08:51
Az az igazság, hogy Schmitt számára lehetne mentségeket keresni, találni - például talán azt a bizottságot kellene elővenni helyette, amelyiknél kisdoktorizott, vagy hogy is van az, hogy visszamenőleges hatályú törvénykezés nincs, de kisdoktori újra értékelése 20 év után igen, nyilvánvaló, hogy az egyetem eljárása jogilag is bűzlik -, ha egyébként alkalmas köztársasági elnöknek bizonyult volna kinevezése óta. A gáz az, hogy alkalmatlannak bizonyult, és így együtt a helyzete bizony tarthatatlan.
bsandor
2012. április 02. 08:36
Nem az én mondom,,A diploma munkák olyanok,amilyenek...a követelmények,ha ennek nem felelnek meg elutasitják.Nem szereti anyu a boszorkányüldözést.(dr.)Schmitt Pál sok elismerést szerzett nemzetünknek(pl.olimpikon),lássuk a sok huhogót,kinek van aranyérme... akár tisztességes diploma munkája...(a vezetőkre s nem a tisztességes hangyákra értem)....Még egyszer kiemelem....NEM AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.Szerbusztok Barátaim.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!