Ülve tettek esküt a Magyar Nemzeti Gárda tagjai

2012. március 18. 15:58

A Hősök tere kövén ülve tettek esküt a Magyar Nemzeti Gárda tagjai március 15.-én. A rendre több száz rendőr ügyelt az eseményen, a gárdisták pedig provokációtól tartottak.

2012. március 18. 15:58

A rendőrök sorfalat álltak a mintegy tucatnyi ellentüntető előtt, akik a Szépművészeti Múzeum oldalában gyülekeztek. A NOL TV-nek Dániel Péter is elmondta a véleményét.

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZolieM
2012. március 19. 12:23
Ez a szakállas mókus, ez a Dániel Péter nem az, aki a múltkor kéretlenül-hívatlanul felmászott valami rendezvény színpadára, és úgy tett tátogva, mint aki énekel a többiekkel. S mindezt csak azért, hogy szerepelhessen?
tarackos
2012. március 19. 09:35
Végtelenül szánalmas ez az egész! Egyrészt nonszensz, hogy a hatóság tk. tehetetlen. Másrészt röhej ahogy egyesek az eskütételhez állnak. Harmadrészt Viktor két pofonja odakerült a megmentett nyugdíjunk mellé a mesekönyvbe...
istvami
2012. március 19. 08:40
Tilos volt hangosan felolvasni az esküt... Tilos volt hangosan elénekelni a himnuszt! És mind ezt Március 15-én! Jó lenne közölni a magyar társadalommal mindkét "eltitkolt" szöveget, mi volt az a "kriminális" rész, ami a hatóságot zavarta... Hol élünk, Szovjetunióban?
cili
2012. március 19. 08:09
Minden kijelentéseddel,és kérdéseddel megegyezik a véleményem. Gondolom emlékszünk még a siófoki erődemonstrációra... Kigyúrt cigányok meneteltek...sün...sehol.. Mindenki lapított. Kettős mérce...itt is.. A nácik meg már a padláson vannak.. Annyira unalmas...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!