Lázár: Mindenkinek vannak konfliktusai Brüsszellel

2012. március 06. 10:50

A Fidesz frakcióvezetője a Tények Estében beszélt egyebek mellett a kötelezettségszegési eljárásokról és az IMF-tárgyalásokról.

2012. március 06. 10:50

A kötelezettségszegési eljárásokról, az IMF-megállapodásról, a kohéziós pénzek esetleges megvonásáról, a trafiktörvényről, az ügynökakták nyilvánosságáról és Schmitt Pállal szemben felmerült plágiumgyanúról is beszélt a Tények Este című műsorában Lázár János.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. március 06. 16:17
Lázár: Mindenkinek vannak konfliktusai Brüsszellel Így van. Egy mólés gyalogossal - kb. 10 éve, - nekem is volt afférom.
Senior
2012. március 06. 13:27
"Mindenkinek vannak konfliktusai Brüsszellel." Nekünk, az-az kormányunknak csak azok vannak. Most állapították meg, hogy Sólyom Lászlót jogosan tiltották ki Szlovákiából.
jag3
2012. március 06. 12:11
Egy riporton belül először azt mondja, hogy nem veszitünk semmit, utána azt, hogy biztosan befagyasztják a kohéziós alapokat. Előbb azt, hogy mindenki kedves és aranyos, utána azt, hogy nem kellene Mo-ot "támadni". Erre szokás mondani: túl sokat akar a szarka...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!