Együtt tüntetett a reptéren a DK és a Societas

2012. március 30. 08:35

Közösen követelte Schmitt Pál lemondását a Liszt Ferenc reptéren a Societas, az MSZP ifjúsági szervezete, a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció, és annak ifjúsági szervezete, az Ifjú Demokraták.

2012. március 30. 08:35

A baloldali szervezetek transzparensekkel tiltakoztak a Dél-Koreából az esti órákban hazaérkező Schmitt Pál ellen, akitől a SOTE szenátusa néhány órával azelőtt vette el kisdoktori címét. Az eseményen felszólalt Torzsa Sándor, a Societas budapesti elnöke, illetve részt vett rajta a nadrágletoló akciójáról ismert Ifjú Demokraták elnöke, Szarvas Koppány Bendegúz is.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Panzergeneral
2012. március 30. 15:07
Tisztelt mindenki, most ment el a kedvem teljesen! Mi a fenét "plagiztok", amikor tudvalevő, hogy MINDENKI minden firkálmányt, legyen az államvizsga, kisdoktori, nagydoktori, mégnagyobbdoktori, MÁSOL! Igen ,drága feleim, MÁSOL, hiszen mást nem tehet, mivel ki van adva egy "könyvészeti anyag", melyből inspirálódni KELL, próbáljon csak meg valaki önnálló gondolatokat leirni, rosszabbul jár, mint Galilei az inkvizició előtt! De ha vizsgálni akarto felül/alul, akkor kérem, kivétel nélkül minsenkinek tessék átvizsgálni dolgozatát és ha másolt, akkor elvenni. Ja, hogy akkor nem lenne egy fikarcnyi diplomás a világon? Nem én kezdtem.
kjkj945
2012. március 30. 11:08
Persze hogy nem Schmitt a lényeg. A lényeg az, hogy deka dinka, lompos maszop, fiduma, socica előkészíti a 2014-es egybesűlést.
csikó
2012. március 30. 11:03
Együtt tüntetett a reptéren a DK és a Societas Mennyien voltak összesen?
tóth mária
2012. március 30. 10:58
KIálltak a makulátlan zsenik! Nem kellene a sok foxi-maxi egyetemen végzettek diplomáját is megviszgálni? lenne nagy bedőlés fiúk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!