Égő volt-e Obamának Schmitt?

2012. március 29. 08:54

A Hírháttér a SOTE-foglaló diákokat szólaltatta meg. Molnár F. Árpád szerint a választások előtt álló Barack Obamának nem túl kellemes, hogy egy bukott köztársasági elnökkel, a „despotikus, fasiszta intézkedéseiről hírhedt miniszterelnök emberével” találkozgasson.

2012. március 29. 08:54

Molnár F. Árpád (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója, a világ Legfőbb Echelon-Tanúja) újra akcióban: ezúttal egyetemi hallgatókat kérdezett a SOTE épülete előtt. A „Dél-Koreába menekült” Schmitt Pál jelenléte az atomkonferencián vajon kínos-e a választások előtt álló Barack Obama amerikai elnöknek?

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagramor
2012. március 29. 12:32
hú, azért kurvanagy mázlink van, hogy pont itt munkálkodik a bolygó legnagyobb echelon-tanúja (minden idők legbetiltottabb újságírója), és lerántja a leplet a géprobbantó, elektrosokkos gyilkos orbánpatkányékról.
wartog
2012. március 29. 09:58
A zsidó felesége hosszasan vajúdik.A rebe már nem bírja cérnával és bekérdez az orvosnak.Mi a helyzet doktor úr?A nehezén már túl vagyunk, így az orvos, az orra már kint van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!