Dopeman: Orbán egy kőprofi ember

2012. március 09. 13:22

A Milla alternatív államfőválasztásának győztese megemeli a kalapját a profi fideszesek előtt.

2012. március 09. 13:22

Alternatív köztársasági elnököt választott a Milla, de Juhász Péter alapító szerint ezzel nem az volt a céljuk, hogy valós alternatívát állítsanak Schmitt Pállal szemben. A Heti Válasz megkérdezte a későbbi győztes Dopemant is, aki elmondta, hogy Orbán Viktort egy kőprofi embernek tartja, és a Fidesz is a „legprofibb csávókból” áll szerinte. 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2012. március 10. 11:38
"Orbán egy kőprofi ember" Helyesen: Orbán egy kőprofi politikus. Tudja, mit, miért tesz. Vannak olyan céljai, amik az általa képviselt közösség érdekeit szolgálják. Ráadásul van egy nagy előnye, ami vetélytársait nem nagyon jellemzi: a fontos pillanatokra mindig felkészül.
durrbele
2012. március 10. 08:45
Szegény profi Orbán!12 évig ült a kispadon.Seggéről már műtéttel távolították el a padot mert odanőtt!Most két hónapja ül az asztalnál és várja az IMF et.Szóljanak már neki hogy a kurvák szoktak házhoz menni. Neki kell menni pitizni ha már ennyi sallert,kokszost kiosztott nekik.
hátakkor
2012. március 10. 05:59
Dopeman is millás?? Szart se ér a diplomája?
Samsa
2012. március 09. 21:29
"A Magyar hatalom gyakorlás, a következőről szól:minimális idő alatt, a maximális pénzt realizálni" Azt azért elismeritek jobbermajmok, hogy ezzel a mondattal, nem igazán lehet vitatkozni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!