Autóval érkeztek az Új Színházba a gój motorosok

2012. március 26. 10:38

Maximálisan elégedettek voltak a gój motorosok a Dörner vezette Új Színház első bemutatójával.

2012. március 26. 10:38

Bemutatták a Kodolányi János Földindulás című művéből készült előadást az Új Színházban. Ez volt az első premier, mióta Dörner György átvette az intézmény irányítását. Dörner ugyan nem volt hajlandó nyilatkozni az Indexnek, Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület elnöke ugyanakkor megdicsérte az előadást, amelyre több mint 70 motoros érkezett. Mészáros kiemelte, hogy ugyan nagyon jó kapcsolatot ápolnak Dörnerrel, de nem kaptak kedvezményt, kifizették a jegyet. Egy másik gój motoros pedig arról beszélt az Indexnek, hogy miért autóval és nem motorral érkeztek a premierre.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. március 26. 17:03
Mondjuk az Index rendkívül gusztustalan kritikát fogalmazott meg az előadásról..Nem muszáj szeretni amit Dörner csinál,jobboldalon sem mindenki szereti. Ugyanakkor az Index kritikája elment a mucsaizásig, a bőgatyázásig,amivel ballib kultúrkörük leggusztustalanabb kilencvenes évek béli mélységeit sikerült alulmúlni.
elfelejtette
2012. március 26. 15:14
Uristen, ez mar a mindennek az osszefonodasa! Mindenki hatarolodjon el az osszes motoroktol!
kjkj945
2012. március 26. 13:50
Megírta az ojság, mozgolodik a gojság.
rogananti
2012. március 26. 13:47
A zakót kinőtték?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!