Mert az egyetem a miénk!

2012. február 15. 23:57

Szociális alapú ösztöndíjrendszert követeltek a Hallgatói Hálózat tüntetésén és természetesen a röghöz kötés ellen is tiltakoztak.

2012. február 15. 23:57

A Hallgatói Hálózat szerdán az új felsőoktatási törvény és a felsőoktatási keretszámok ellen tüntetett Budapesten. „Nem értem, hogy a kormány miért a mi taníttatásunkon akar spórolni, amikor mi vagyunk az ország fejlődésének a kulcsa!” – mondta az egyik szónok. A diákok többek között szociális alapú ösztöndíj kidolgozását követelték. „Mert az egyetem a miénk! És az utánunk jövőké!” – zárták a Fővám téri tiltakozást.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2012. február 16. 11:05
A mostani rendszer igazságosabb lesz,mint a szoci elképzelés volt. Ugyanis szociális alapon nem lehet itthon ösztöndíjat és mentersséget adni, mert a legtehetősebbek fogják tudni papíron kimutatni a legkisebb jövedelmet. Viszont a tanulmányi teljesíttmény az fekete-fehér.
orion
2012. február 16. 09:28
Ma reggel hallottam: a frissen végzett orvosok egyharmada már eleve külföldre akar menni és esze ágában sincs itthon elhelyezkedni.
egysegelem
2012. február 16. 09:17
Erdekes, az egesz jobbermajom csurha, hogy sipitozott meg nepszavazott, Gyurcsany ellen, amikor be akart vezetni egy ennel sokkal okosabb es igazsagosabb tandijat, most pedig, hogy Orban vezeti be, tapsikolnak. Ugy latom itt egyedul EN vagyok kovetkezetes, es gondolom ugyanazt errol, mint ~3 eve.
Senye Péter
2012. február 16. 08:59
"Ne azt kérdezzétek, hogy országotok mit tud tenni értetek, hanem azt, hogy mit tudtok tenni az országért" (Kennedy)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!