Ifjú gyurcsányisták a föld alatt

2012. február 18. 08:39

No Pants Subway Ride címen gatyaletolós demonstrációt tartottak a metróban Gyurcsány Feremc ifjú követői, élükön Szarvas Koppány Bendegúzzal.

2012. február 18. 08:39

Az új felsőoktatási intézkedések ellen nadrág nélküli metrózással tiltakozott az Ifjú Demokraták, a Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezete. Amint az IndexVideó felvételén látható, a szervezet vezetője, Szarvas Koppány Bendegúz „Ugye ti sem akarjátok, hogy a gatyánk is rámenjen arra, amit a kormány a felsőoktatással művel?!” felkiáltással adott jelt a demonstráció megkezdésére.

Gyurcsány Tamás szerint az a baj az új törvénnyel, hogy csak a gazdagabbak tudnak jó oktatásban részesülni. A résztvevők közül olyan is akadt, aki egyetért a reformmal, csak túl gyorsnak tartja, egy másik lány pedig azt mondta, őt nem érintik a keretszámok, mert Angliába készül egyetemre – viszont a barátnőik közül többen is rosszul járnak a keretszámokkal. Egy tiltakozó azt emelte ki, hogy a megmozdulásuk a szellőzés miatt jót tesz a spermáknak.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogyo01
2012. február 20. 12:19
Apja fia! ugyanolyan semmirekellő! :)
korona
2012. február 19. 04:53
ezek.....khm.....mások szép, magyar jövő... ........ Aki fiatal korában....az öreg korában ne csodálkozzon.
ciseaux
2012. február 19. 00:02
Jól jegyezzük meg ezt a nevet, Szarvas Koppány Bendeguz. Vagy Belzebub?...Ez a balfék még lesz ifi-szoci, meg pártelnöl, meg EU képviselő...meg becsületesen meggazdagodott milliárdos, mi az hogy, nagyon is!
ProfWilliam
2012. február 18. 23:37
Csak nehogy ezt a gatyaletolósdtit félreértelmezze egy éppen arra járó alternatív nemi irányúltágú személy, mert akkor nagyon rossz emléke lessz a tüntetésről a peches fiatal gyurcsányistának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!