Bazmeg akta lezárva...Jöhet a következő!

2012. február 09. 20:21

Dopeman felolvassa a Bazmeg című száma kapcsán indított nyomozás megszüntető határozatát. Véleménye szerint a hatóság ezúttal igazságos döntést hozott.

2012. február 09. 20:21

„Fölolvasom a rendőrség nyomozást megszüntető határozatát, ami egy konkrét műelemzésnek is beillik. A nyomozó hatóság ezúttal nagyon korrekt munkát végzett és igazságos döntést hozott. Megköszönöm a szélsőjobb, a kuruc.info, a följelentők és az ügyészség közreműködését. Nélkülük Pityinger DopeMan László sosem tudta volna bebizonyítani, hogy még nem szűnt meg Magyarországon a szólásszabadság intézménye. Van még remény, csak bátornak kell lenni. A hatalom elleni egyetlen fegyver a hangosan és keményen kimondott kritika. Gyakoroljátok! Van egy rossz hírem is. Tudom kik a vamzerek. Még a címüket is. Végül pedig hálám jeléül egy előadok egy átdolgozott népdalt a följelentést generáló erők tiszteletére... :D” – írja blogján a rapper.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Basiliscus
2012. február 10. 11:50
Vajon akik ezt kommentelik, pl Villon-t vagy Apollinaire-t olvastak e már.
Atisz
2012. február 10. 11:14
Nem baj töki, legközelebb jobb bírót kapsz :) Szerintem elég volt ez figyelemfelkeltésnek, hogy ez mégsem egy totálisan következmények nélküli ország, legközelebb kétszer is meggondolja majd, hogy mit vesz a szájára.
Biomechanoid
2012. február 10. 07:57
"Van egy rossz hírem is. Tudom kik a vamzerek. Még a címüket is." Ezt hívják fenyegetésnek. Lehet feljelenteni a prosztót.
Zanzi bár
2012. február 10. 07:35
Pitinger (nem elírás), Ba'meg, nagyon gyengusz vagy, Ba'meg, ha stílusosan akarsz káromkodni, Ba'meg, akkor előbb hallgass Belgát, Ba'meg, Amúgy nem akarok vulgáris lenni, Ba'meg, Csak csókoltatom édesanyádat, és Ba'meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!