Soós Péter ideológiailag semleges alaptörvényt szeretne

2012. január 02. 09:33

A lelkész szerint csak egy ideológiailag semleges alaptörvény tudja biztosítani a lelkiismereti szabadságot, az esélyegyenlőséget és a társadalmi békét.

2012. január 02. 09:33

Soós Péter, a Milla Alternatív Köztársaségi Elnökválasztásának egyik jelöltje szerint a legfontosabb egy ideológiailag semleges alaptörvény lenne Magyarország számára. Szerinte csak egy ilyen alaptörvény tudja biztosítani a lelkiismereti szabadságot, az esélyegyenlőséget és a társadalmi békét. Elnökként azt tartaná feladatának, hogy ezen őrködjön.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemetecukor
2012. január 02. 15:40
Milyen lehet az a gyülekezet amelyiknek ilyen "lelkésze" van, csak nem ateista?
csenge
2012. január 02. 15:09
Kinek a lelkével foglalkozik ez a Soós Péter, és honnan a francból került elő?
Senye Péter
2012. január 02. 11:05
Sokak szerint még a választási körzetek határait sem lehet ideológiailag semlegesen meghúzni.
Senki Alfonz
2012. január 02. 09:58
Nem semlegesnek, hanem tisztességesnek, logikusnak, összefüggőnek és azonos mértékűnek (kivételt nem engedőnek) kellene lennie! De ilyennel csak a vezetés és szervezés tudománya foglalkozik, a politikusoknak nem érdekük kiterjeszteni a valóságra! (Gondoljunk csak bele pl. nem lehetne diploma nélküli miniszter és minden közszolgálati, köztisztviselői pozíciót nyílt, nyilvános pályázat alapján lehetne csak betölteni!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!