Ilyen lett a Margit-híd

2011. december 01. 21:33

A Budapestvideo körbejárta a felújított Margit-hidat és összevetette a mai állapotokat az építmény két évvel ezelőtti önmagával.

2011. december 01. 21:33

A Margit-híd felújítása során az első számú iránymutatást az 1870-es években épült eredeti építmény adta meg, ezt még az acélszerkezet rekonstrukciójában is figyelembe vették - mondja el Zsigmondi András, a lebonyolító mérnöki iroda vezetője.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tikva
2011. december 02. 00:03
Már bocs, de nekem ez nem tetszik...30 milliárd forintból már aranyból is lehetne....sajnálom,de ezt nem(sem) veszi be a gyomrom...ez pártok közötti biznisz volt...minden pesti megszavazta...kellett a kampányra..mindegyiknek...és a legfőbb baj ezzel,hogy én jelen esetben akár csak egy" nép-rezonőr" is lehetek...az összeget ugyanis népszavazás nélkül is,szinte mindenki sokallta...ennyi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!