A jók mindig elnyerik jutalmakat

2024. augusztus 17. 06:18

Arra a hírre, hogy Fásy Ádám lovagkeresztet kapott, minden kormánypárti szavazó elégedetten bólinthat.

2024. augusztus 17. 06:18
null
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Facebook

Nyitókép: MTI/KOVÁCS ATTILA

„Arra a hírre, hogy Fásy Ádám lovagkeresztet kapott, minden kormánypárti szavazó elégedetten bólinthat. Igen, pont erre vártunk, pont ezt érdemelte a Mester. Még nem világos, üzleti kapcsolatai, politikai előélete vagy magas színvonalú művészeti munkássága miatt jár neki a lovagkereszt, de ez nem is olyan lényeges.

Még valaminek nagyon örülök kormánypárti szavazóként és érdeklődő polgárként. Hogy – bár tegnap osztották ezt is – ezúttal mégsem a Népművészet mestere díjat kapta meg.

Ennek pedig azért örülök, mert Fásy Ádám jövőre biztosan átveheti majd ezt is.

Szerintem aludjunk erre az egészre egyet. Vagy kettőt-hármat. Kérdéseink már úgy sincsenek. Mindenesetre a jók mindig elnyerik jutalmakat. Remek végszó!”

***

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benedek77
2024. augusztus 18. 11:20
A kormánypárti szavazók genetikusan alattvalóak, buták, bűnsegédek, és hazaárulók. Így is kell majd bánni velük.
llnnhegyi
2024. augusztus 18. 08:15
Az E- autók eladása folyamatosan növekszik. A hülye libbcsikommcsik az ellenkezőjét állítják. Folyamatosan hazudnak, Gyurcsány Ondó Ferenc szisztémája szerint. Aztán csodálkoznak hogy a választásokon mindig pofára esnek.
kelemikes-2
2024. augusztus 17. 23:23
"minden kormánypárti szavazó elégedetten bólinthat" erre, hogy ne erről keljen beszélni: Hiába igyekszik a kormánypropaganda egyre azt harsogni, hogy itt minden csodálatos, sorra jelennek meg azok a tények és adatok, amelyek ezt cáfolják. Csak az elmúlt néhány napban visszaeső építőipari teljesítményről és ipari termelésről, megugró inflációról és gyengélkedő bolti forgalomról és gazdasági növekedésről árulkodtak a számok.
22-es csapdája
2024. augusztus 17. 18:44
Ez a számomra azt jelzi, a nemzeti oldal értelmiségi-közszereplői rétegének semmilyen, azaz nulla befolyása nincs a kulturális döntésekre, a díjak kiosztására. Ez ugyanis nem az első, ideát is kifejezetten irritáló alaknak adott díjazás. Nem tetszik. Sem a díjazott, sem a díjazási protokoll.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!