Nem tudom, hogy mi jöhet még

2023. július 13. 11:23

Ki velük az életünkből, ki velük Európából!

2023. július 13. 11:23
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nem tudom, hogy mi jöhet még.

Az ötödik hadoszlopként működő, különféle szolgálatok és globális tőkés csoportok által alapított vagy befolyásuk alatt álló, senki által sem választott politikacsináló szervezetek nemzeti joghatóság alóli kivonása megengedhetetlen!

Sem az egyébként is gyenge legitimizációval rendelkező EU- s szervek, sem a nemzetállamok legitim népképviseleti és állami szervei nem engedhetik meg maguknak az így kialakuló kettős hatalmat.

Ezek a politikai befolyást gazdaságira, majd a forgóajtó elv szerint, az így szerzett gazdasági befolyást még erősebb politikaira, azt kultúra (át)alakítására és így tovább cserélő NGO-k nem a tagállamok, de még csak nem is az EU érdekeit képviselik.

Ezt is ajánljuk a témában

Kőkemény politikai, gazdasági és bizonyos körök messianisztikus társadalomalakító törekvéseinek feltörő kosai, egy univerzális és uniformizált világ hírnöke, amely eltörölne, megsemmisítene mindent, ami a pusztán biológiai létezésen túl értelmet ad az emberi létnek!

Ki velük az életünkből, ki velük Európából!”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. július 17. 11:27
Eus vezetők olyanok mint a polip karjai , magyarokat körül szorítja nehogy szabadulni tudjuk , hogy a hazaárulókat pénzel tömhetik ezzel az országunkat fosztogatják . Kilépés körülményes nehogy távozunk. Euból kilépnénk a buzi imádó gurulódolláros hazaárulók teljesen megsemmisülnének , Brüsszelből Sorostól meg szűnne a támogatás ország dolgaiba nem ugathatnának bele .Tulajdonképpen Brüsszel részére Magyarország támaszpont a kommunisták támaszpontja .
tapir32
2023. július 13. 22:57
A jobboldali konzervatív gondolat szerves fejlődés eredménye. Jobboldali és konzervatív mindaz, amivel szemben a baloldal létrejött. Egy ellen-mozgalom szükségképpen foglya marad annak, ami ellen támad! Tkp. baloldali kultúra nincs is! Baloldalon csak ideológiák vannak! A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív!
connorj
2023. július 13. 17:32
Még tudjuk- e csinálni???
FeketeFehér
2023. július 13. 14:45
Húúúúú, Kötter bubu ideges. :))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!