Ha az „elfogadók” nem lehetnek áldozatok, szart se ér a kurzusuk

2023. július 02. 21:25

Nem lehetne a kedvükben járni, és teljesíteni ezen óhajukat, de úgy rendesen?

2023. július 02. 21:25
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„A Lindemann-botrány miatt a Rammstein kiveszi a showelemek közül a habot lövellő péniszágyút. Ha ez olyan irónia, mint a Deutschland-klipben a félszemű fekete csaj, mint kvázi Wotan, az oké. De ha ez egy farokbehúzás (szó szerint és metaforikusan egyaránt), amolyan gesztus az áldozati kurzus felé, az ún. »toxikus maszkulinitás« visszavágása, az szánalmas és nevetséges.

Pedig az áldozati kurzus lényege maga az áldozatiság. Ha az »elfogadók« nem lehetnek áldozatok, szart se ér a kurzusuk. Nem lehetne a kedvükben járni, és teljesíteni ezen óhajukat, de úgy rendesen?”

Nyitóképen: Till Lindemann énekes egy Rammstein-koncerten (Eyepix / NurPhoto / NurPhoto via AFP) 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szjevgenyijg
2023. július 03. 14:30
Ha nincs elég fenyegetettség érzete kiscsajnak odamegy és manifesztálnia kell de így is csak műfaszokkal játszik és csak a démon habverőjét húzatja be... Félelemillúzióinak tükörcirkusza ez.
diodoro
2023. július 03. 12:51
Most sajnálnom kellene a perverzeket?
kulakman
2023. július 03. 06:05
Vannak zenék amiket évtizedekig hallgattam - rádión- pl és amikor megláttam ugyanazt a zenét pl tv-ben onnantól még a rádiót is kikapcsolom ha nem tetszettek a fazonok !
Ugandai Bubu
2023. július 03. 01:13
Hajrá FAM! Tapodtat se hátra! Kíméletlen kritikával a butító törzsi kurzusok ls beteges kultuszaik ellen! (és mellett...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!